Diabetisch voetenspreekuur

9893.jpg
St. Anna Logo

Goede diagnostiek, behandeling en controle is bij de diabetische voet enorm belangrijk. De patiënt merkt vaak niet of te laat dat er problemen zijn met de voet omdat door diabetes de gevoelszenuwen aangetast kunnen zijn. Daardoor kunnen kleine wondjes voor grote problemen zorgen, zo erg zelfs dat in het ergste geval amputatie nodig is. Door middel van samenwerking tussen verschillende zorgprofessionals betrokken bij de behandeling van u als patiënt willen we dit voorkomen.

 

Multidisciplinair Diabetisch Voetenspreekuur Anna Ziekenhuis

Het Anna Ziekenhuis biedt wekelijks een multidisciplinair diabetisch voetspreekuur aan waarin verschillende zorgprofessionals zoals de vaatchirurg, de internist, de revalidatiearts, de wondverpleegkundige, en de gipsverbandmeester nauw samen werken en u als patiënt behandelen en adviseren.

Het multidisciplinair diabetisch voetenspreekuur vindt elke woensdag (10:00 uur – 12:00 uur) plaats. U krijgt een verwijzing voor dit spreekuur van uw huisarts of specialist.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.