Hartrevalidatie

TPSPRT.0115.0561.jpg
St. Anna Logo

Een hartoperatie of een hartaandoening zoals een hartstilstand of hartaanval, is een aangrijpende gebeurtenis. Hartrevalidatie ondersteunt u bij het herstel na een operatie of hartaandoening en helpt u de draad van uw leven weer op te pakken.  

 

Hoe gaat hartrevalidatie in zijn werk?

Onze hartrevalidatieprogramma’s richten zich op lichamelijk herstel, conditieverbetering en het omgaan met angsten en somberheid. We willen dat u het vertrouwen in uw lichaam terug krijgt, weet waar uw grenzen liggen en (weer) plezier krijgt in bewegen. Ook werken we samen met u aan een gezonde levensstijl waardoor de kans op nieuwe hartproblemen afneemt. Tijdens de revalidatie traint u samen met anderen met verschillende bewegings- en oefenvormen uw conditie en spierkracht. Daarnaast kunt u voorlichtingsbijeenkomsten bijwonen van bijvoorbeeld een diëtist, cardioloog, sportarts of psycholoog/maatschappelijk werker.

 

Hartrevalidatie bij het Anna Ziekenhuis

Bij hartrevalidatie in het Anna Ziekenhuis kunt u rekenen op een team van betrokken medewerkers en specialisten die aandacht hebben voor uw persoonlijke situatie. Samen met u zorgen wij ervoor dat u het vertrouwen in uw lichaam weer terugkrijgt.

 

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.