Scharnierbrace knie

9893.jpg
St. Anna Logo

Bij letsel aan uw kniebanden, bij breuken rondom het kniegewricht of bij stabiliteitsproblemen van uw knie, is een behandeling met een scharnierbrace een mogelijkheid. Uw behandelend arts verwijst u voor het aanmeten van een kniebrace door naar de gipskamer van het Anna Ziekenhuis.

 

Hoe gaat een scharnierbrace behandeling in zijn werk?

Op de gipskamer van het Anna Ziekenhuis meten we de scharnierbrace precies bij u aan. Een scharnierbrace zorgt voor stabiliteit van uw kniegewricht. Het is een afneembare brace waarmee het buigen en het strekken van uw knie kan worden ingesteld. Op die manier zorgt de brace dat uw knie maar beperkt kan bewegen. Een scharnierbrace zorgt ervoor dat het kniegewricht zo snel weer herstelt. De brace wordt aan u uitgeleend en blijft dus eigendom van het ziekenhuis. U mag de scharnierbrace gebruiken zolang uw behandelend arts aangeeft dat dit nodig is.

 

Behandeling met een scharnierbrace bij het Anna Ziekenhuis

Bij het Anna Ziekenhuis krijgt u een scharnierbrace behandeling met uitstekende service. Dit komt door het ‘sport minded’ denken bij het Anna Ziekenhuis: wij vinden het belangrijk dat onze patiënten zo snel mogelijk weer mobiel zijn en zouden kunnen sporten. Voor een behandeling met een scharnierbrace kunt u niet alleen terecht bij het Anna Ziekenhuis in Geldrop, maar ook bij Anna TopSupport locatie Eindhoven.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.