St. Anna Logo

Om een afspraak te maken op een polikliniek heeft u altijd een verwijzing nodig. Uw huisarts, tandarts, verloskundige of specialist kan u doorverwijzen naar het Anna Ziekenhuis. U kunt zowel telefonisch als online een afspraak maken.

Online een afspraak maken

Voor het online maken, wijzigen of annuleren van uw afspraak kunt u het formulier hieronder doorlopen. Bij het Anna Ziekenhuis vinden we het belangrijk om een afspraak te plannen in overleg met de patiënt. Daarom geven we u de mogelijkheid om in het formulier aan te geven op welke dagen een afspraak u het beste uitkomt. We proberen altijd rekening te houden met uw voorkeuren. Maar dit is afhankelijk van de agenda en beschikbaarheid van de specialist.

Wij streven ernaar u binnen 2 werkdagen een bericht te sturen met de datum en plaats van uw afspraak.

U kunt geen afspraak wijzigen of annuleren welke binnen 24 uur plaatsvindt. Deze wijzigingen kunnen alleen telefonisch worden doorgegeven. Wij vragen u contact op te nemen door te bellen met de polikliniek waar u de afspraak wilt wijzigen of annuleren. (bereikbaar op werkdagen van 08:30 t/m 17:00 uur)

Indien het specialisme van uw keuze hier niet bij staat, graag telefonisch contact met ons opnemen.Een afspraak maken
Geef minimaal 2 voorkeuren op. We proberen altijd rekening te houden met uw voorkeuren. Maar dit is afhankelijk de beschikbaarheid van de specialist.Een afspraak wijzigen
Heeft u een combi afspraak? Dan is het noteren van de 1e afspraak voldoende.Geef minimaal 2 voorkeuren op. We proberen altijd rekening te houden met uw voorkeuren. Maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de specialist.Bijvoorbeeld wanneer u meerdere afspraken wilt wijzigen of op één dag wil plannen.
Een afspraak annulerenPersoonlijke gegevens patiënt

 

Telefonisch een afspraak maken

U kunt telefonisch een afspraak maken door te bellen met de polikliniek waar u de afspraak wilt maken. Onze poliklinieken zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar. Als u belt met een polikliniek krijgt u in de meeste gevallen een medewerker van het Servicebureau aan de telefoon.

Zorg dat u de onderstaande gegevens bij de hand heeft:

  • Uw verwijsbrief of zorgdomeinnummer (indien beschikbaar)
  • Uw volledige (geboorte)naam
  • Uw geboortedatum
  • Uw postcode, huisnummer en telefoonnummer
  • De naam van uw huisarts