St. Anna Logo

In Geboortecentrum Anna in Geldrop krijgen u en uw baby optimale zorg tijdens en na de bevalling. Ons geboortecentrum heeft luxe, huiselijke kraamsuites en een couveuseafdeling op enkele passen afstand van uw kraamsuite. U kunt er in een huiselijke sfeer bevallen en, indien nodig, uw kraamtijd doorbrengen. Als u om medische redenen in ons geboortecentrum bevalt, begeleidt een van onze klinisch verloskundigen of gynaecologen de bevalling. U kunt bij ons ook bevallen onder begeleiding van uw eigen verloskundige. Als het nodig is, komen onze medische professionals, zoals de gynaecoloog, de kinderarts of de klinisch verloskundige bij u aan het bed. U hoeft tijdens de bevalling dus niet te verplaatsen. Soms moet u na de bevalling in het ziekenhuis blijven. U verblijft dan met uw baby in een luxe kraamsuite, tenzij uw baby opgenomen moet worden op de couveuseafdeling. 

 

Bevallen en verblijven in Geboortecentrum Anna

Geboortecentrum Anna is er voor u en uw gezin tijdens en na de bevalling. Bij uw bevalling en de verzorging van uw kind willen we zoveel mogelijk aan uw wensen voldoen. In onze kraamsuites staan u en uw gezin centraal. Zo hebben onze suites allemaal een eigen badkamer, toilet, koelkastje, televisie en wifi. U kunt er zelf koffie en thee zetten. Op de foto's kunt u zien hoe onze kraamsuites eruit zien. Uw partner kan overdag en ’s nachts bij u blijven in de kraamsuite en uw andere kinderen en familie mogen overdag wanneer ze willen op bezoek komen. Samen met u letten we erop dat u en uw baby wel de nodige rust krijgen.

Verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen en klinisch verloskundigen van het St. Anna Ziekenhuis werken nauw samen met kraamzorgorganisaties rondom het St. Anna Ziekenhuis in het VSV Anna. Binnen dit VSV worden afspraken gemaakt over de verloskundige zorg en de organisatie hiervan. De nauwe samenwerking en de goede onderlinge contacten zorgen voor uitstekende verloskundige zorg voor u en uw baby. Zie hier een overzicht van verloskundigenpraktijken in onze regio. Kijk ook eens op de gezamenlijke website zizobrabant.nl, hier vind je alle informatie over zwangerschap en bevallen, verzameld door de samenwerkende verloskundigen praktijken en ziekenhuizen in de regio.

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

Vooraf registreren

Heeft u de wens om in het St. Anna Ziekenhuis te bevallen? Registreert u zich dan tijdig. Kies hiervoor een rustig moment, zodat bij een spoedopname of de bevalling uw gegevens bij ons bekend zijn. U kunt zich registreren bij de receptie in de centrale hal, vergeet niet een geldig identiteitsbewijs en uw zorgpas mee te nemen!