St. Anna Logo

Hebt u een voorwerp in ons ziekenhuis gevonden? Dan kunt u dit afgeven bij de receptie naast de hoofdingang in de centrale hal.

Verloren

Bent u onlangs in ons ziekenhuis iets verloren? Het Anna Ziekenhuis bewaart gevonden voorwerpen voor een bepaalde tijd. Hieronder vindt u een overzicht van de recent gevonden voorwerpen.

Let op: identiteitsbewijzen en bankpassen bewaren wij niet. Neem bij het verlies van uw identiteitsbewijs of bankpas contact op met uw gemeente of uw bank.

Staat uw voorwerp erbij?

Neem dan contact op met de afdeling beveiliging in het souterrain bij de ingang naar de spoedeisende hulp. De afdeling beveiliging is ook 24 uur telefonisch bereikbaar via nummer 040 – 286 4040. Omdat wij zorgvuldig met verloren voorwerpen omgaan, vragen we patiënten en bezoekers aan te tonen dat ze de rechtmatige eigenaar zijn.

Staat uw voorwerp er niet bij?

Mochten uw verloren spullen niet zijn gevonden, bestaat de mogelijkheid om deze als verloren te registreren. Dit kan bij de afdeling beveiliging in het souterrain bij de ingang naar de spoedeisende hulp. De afdeling beveiliging is ook 24 uur telefonisch bereikbaar via nummer 040 – 286 4040. Worden uw spullen vervolgens gevonden, dan kunnen wij direct met u contact opnemen.