Uw mening over ons

Het Anna Ziekenhuis hecht veel waarde aan de mening en ervaringen van patiënten over de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening.

Daarom onderzoeken we voortdurend hoe patiënten onze zorg hebben ervaren en wat zij belangrijk vinden. De resultaten hiervan helpen ons om de kwaliteit van onze zorg verder te verbeteren.

U kunt op verschillende manieren uw mening geven

Uw Mening Smileys

Online panel

Via ons panel denkt u mee over het nog te ontwikkelen beleid van het Anna Ziekenhuis. Het panel is bestemd voor patiënten, familieleden en bezoekers van het Anna Ziekenhuis. Wanneer u zich inschrijft ontvangt u ongeveer 6 x per jaar een vragenlijst.

Annaziekenhuis 5

Uw complimenten en tips

Wat vindt u goed of welke tips heeft u over wat beter kan? 

Voorkant Ziekenhuis 400X600

U bent niet tevreden

Heeft u een klacht? Laat het ons weten. De klachtenregeling van de Anna Zorggroep zorgt ervoor dat wij op verantwoorde wijze aandacht besteden aan klachten. 

Zorgkaart NL Logo

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is een product van Patiëntenfederatie Nederland. Op de website kunt u een waardering achterlaten voor een van onze zorgverleners en/of ons ziekenhuis. Dat stellen wij zeer op prijs!  

Cliëntenraad Anna

Cliëntenraad

Onze cliëntenraad komt op voor de belangen van iedereen die een beroep doet op het Anna Ziekenhuis. Onze cliëntenraad praat en denkt actief mee over het beleid van ons ziekenhuis en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de raad van bestuur.

DSC09871

Patiëntervaringsonderzoek

Patiënten ontvangen bij ontslag uit het ziekenhuis per e-mail een vragenlijst waarop zij kunnen aangeven hoe zij onze dienstverlening ervaren hebben. Met deze actuele ervaringsinformatie kunnen we snel zien waar verbeteracties nodig zijn en of deze het gewenste resultaat opleveren.