St. Anna Logo

Het Anna Ziekenhuis biedt patiënten ook spreekuren en onderzoeksmogelijkheden in Eindhoven aan. Onze locatie in Eindhoven ligt op het terrein van Genneper Parken, naast Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep. Je kunt hier terecht voor de volgende specialismen: 

 

Locatie Eindhoven heeft een afdeling radiologie met een MRI, een echokamer, een röntgenkamer en een mammograaf. Er is een functieafdeling cardiologie voor bijvoorbeeld een inspanningsonderzoek of een hartfilm. Daarnaast is er een bloedafnamelocatie

Om een afspraak te maken met de polikliniek in Eindhoven kun je contact opnemen met de poli van het betreffende specialisme.

 

  • Kleinschalig
  • Dichtbij
  • Ruime openingstijden
  • Grote, gratis parkeerplaats

 

Contactgegevens

Telefoonnummer: 040 - 286 4144  

Bezoekadres

Antoon Coolenlaan 1-03
5644 RX Eindhoven

Postadres

Postbus 90
5660 AB Geldrop

 

 

Kom je met de auto?

Goed om te weten
De afstand tussen het parkeerterrein en de ingang is ongeveer 150 meter. Indien nodig kun je een rolstoel lenen, deze staan bij de ingang. Er zijn meerdere invalidenparkeerplaatsen links van het gebouw (tussen het zwembad en het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen). Volg vanaf de parkeerplaats de bordjes Centrum voor gezondheid, sport en bewegen richting het zwembad.

Routebeschrijving vanaf de A2 Turnhout / Venlo
Neem vanaf deze snelweg de randweg N2. Neem dan de afslag ’Genneper Parken’ en volg daarna de borden ‘H Anna’. Je komt dan uit bij de ruime, gratis parkeerplaats tussen zwembad De Tongelreep en de kunstijsbaan. Vanuit hier loop je richting het zwembad. Na het passeren van het beekje ‘De Tongelreep’ ligt de ingang van het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen aan uw rechterzijde.

Routebeschrijving vanaf Eindhoven 
Je rijdt richting kruispunt Aalsterweg / Floralaan West / Antoon Coolenlaan; volg bij het verkeerslicht de borden: 'Genneper Parken' en vervolgens ‘H Anna’. Je komt dan uit bij de ruime, gratis parkeerplaats tussen zwembad De Tongelreep en de kunstijsbaan. Vanuit hier loop je richting het zwembad. Na het passeren van het beekje ‘De Tongelreep’ ligt de ingang van het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen aan uw rechterzijde.

Kom je met het OV?

Vanaf NS station Eindhoven kun je met de bus naar de Floralaan. Hier steek je over en naast het zwemcentrum vind je het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen. Informatie over de buslijnen vind je via 0900-9292 of www.9292ov.nl.

Kom je met de fiets?

De fietsenstalling is aan het einde van het pad, rechts naast de ingang.