St. Anna Logo

Ben jij 12 jaar of ouder en wil jij gebruik maken van mijnAnna, het digitaal zorgportaal van het Anna Ziekenhuis? Op deze pagina lees je hoe je kunt inloggen en wie er met jou mee mag kijken in mijnAnna.

Jouw toegang tot mijnAnna

Als patiënt van het Anna Ziekenhuis, heb je toegang tot je medisch dossier via mijnAnna. Je kunt vanaf elke computer, smartphone of tablet inloggen.

Om in te loggen in mijnAnna heb je een eigen DigiD nodig. Als je die nog niet hebt, kan je die aanvragen via www.digid.nl

Wat kun je doen met mijnAnna?

Via mijnAnna kun je lezen wat de dokter over je heeft opgeschreven. Je kunt uitslagen van bijvoorbeeld bloedonderzoek bekijken en zien welke afspraken je hebt, of hebt gehad. En je ziet ook met wie je de afspraak hebt.

Wie mag er nog meer in jouw gegevens kijken?

Als je onder de 12 jaar bent, kijken je ouders vooral in je medisch dossier in mijnAnna. Jij kan samen met hen in je medische gegevens kijken.

Als je tussen de 12 en 16 jaar bent, vraag je eerst toegang aan via onderstaand formulier.

Als de arts denkt dat het inzien van jouw gegevens in mijnAnna door ouders of door jou zelf niet in jouw belang is zet de arts het portaal dicht. Als het portaal dicht is, kan niemand er meer in kijken; ook jijzelf niet.

Als je toegang hebt tot mijnAnna mag je zelf beslissen of je ouders/ verzorgers mee mogen kijken in. Als je dat om een of andere reden niet wilt, dan moet je zorgen dat je DigiD gegevens niet bekend zijn bij je ouders.

Als je boven de 16 jaar bent, ben je voor ons zo volwassen, dat jij de enige bent die toegang heeft tot mijnAnna. Jij beheert de toegang via je eigen DigiD.

Hoe kunt u als ouder toegang krijgen tot het dossier van uw kind?

Als u toegang wilt tot het dossier van uw kind in mijnAnna, vult u onderstaand aanvraagformulier in. U ontvangt een bericht, zodra wij uw aanvraag behandeld hebben.  

Meer weten?

> www.patientenrechten.patientenfederatie.nl

> www.kindenziekenhuis.nl/handvest-kind-ziekenhuis

Heb je toegang en wil je inloggen?