St. Anna Logo

Het  Anna Ziekenhuis biedt patiënten ook spreekuren en onderzoeksmogelijkheden in Eindhoven aan. In ons pand gelegen in de Genneper Parken, naast Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep, kunt u voor de volgende specialismen terecht: 

Ook kunt u hier terecht voor diverse onderzoeken: bloedafname een röntgenfoto, thoraxfoto, echo, MRI-scan, inspanningsonderzoek en een hartfilm.

 

  • Kleinschalig
  • Dichtbij
  • Ruime openingstijden
  • Grote, gratis parkeerplaats

 

Contactgegevens

Telefoonnummer: 040 - 286 4144
Faxnummer: 040 - 401 4205       

Bezoekadres

Antoon Coolenlaan 1-03
5644 RX Eindhoven

Postadres

Postbus 90
5660 AB Geldrop

 

 

Komt u met de auto?

Goed om te weten De afstand tussen het parkeerterrein en de ingang is ongeveer 150 meter. Volg vanaf de parkeerplaats de bordjes Centrum voor Gezondheid Sport en Bewegen richting het zwembad. Er zijn meerdere invalidenparkeerplaatsen links van het gebouw (tussen het zwembad en het Centrum voor Gezondheid Sport en bewegen). Er staat een groot bord in de voortuin met Centrum voor Gezondheid Sport en Bewegen (hier zijn gevestigd: St Anna Ziekenhuis en Anna TopSupport).

Routebeschrijving vanaf de A2 Turnhout / Venlo
Neem vanaf deze snelweg de randweg N2. Neem dan de afslag ’Genneper Parken’ en volg daarna de borden ‘H St. Anna’. U komt dan uit bij de ruime, gratis parkeerplaats tussen zwembad De Tongelreep en de kunstijsbaan. Vanuit hier loopt u richting het zwembad. Na het passeren van het beekje ‘De Tongelreep’ ligt de ingang van het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen aan uw rechter zijde.

Routebeschrijving vanaf Eindhoven 
(u rijdt richting kruispunt Aalsterweg / Floralaan West/ Antoon Coolenlaan). Volg bij het verkeerslicht de borden: 'Genneper Parken' en vervolgens ‘H St. Anna’ U komt dan uit bij de ruime, gratis parkeerplaats tussen zwembad de Tongelreep en de kunstijsbaan. Vanuit hier loopt u richting het zwembad. Na het passeren van het beekje ‘De Tongelreep’ ligt de ingang van het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen aan uw rechter zijde.

Komt u met het OV?

Vanaf NS station Eindhoven kunt u met de bus naar de Floralaan. Hier steekt u over en naast het zwemcentrum vind u het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen. Informatie over de buslijnen vindt u via 0900-9292 of www.9292ov.nl.

Fiets

Kom je met de fiets? Dan kun je gebruik maken van de (gratis) fietsenstalling.