St. Anna Logo

Auto

U kunt parkeren op één van de twee parkeerterreinen van het St. Anna Ziekenhuis. De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week geopend. Het hoofdterrein (P1, P2 en P3) is van twee kanten benaderbaar. Zowel vanaf de Heggestraat als vanaf het Bogardeind kunt u het terrein op- en afrijden. Het terrein P4 is alleen vanuit het Bogardeind benaderbaar.

 

Gratis shuttle-service

Op dit moment rijdt de shuttle-bus niet en kan er helaas geen gebruik gemaakt worden van de gratis shuttle-service.

 

Parkeerplaatsen minder valide

Alle parkeerplaatsen aan de voorzijde van het ziekenhuis zijn gereserveerd voor bezoekers met een duidelijk zichtbare mindervalide parkeervergunning of gehandicaptenparkeerkaart.

 

Halen en brengen bij de hoofdgingang (Kiss & Ride)

Wilt u iemand afzetten of ophalen bij de hoofdingang? Dan kunt u gebruik maken van de Kiss & Ride zone.

 

Tarieven en betaling

De eerste 15 minuten zijn gratis. 
Het starttarief hierna is € 0,30 en vervolgens € 0,10 per 5 min. 
Het maximale dagparkeertarief is € 5,00 per dag. 
Een verloren kaart is € 5,00 per dag, of de werkelijke kosten wanneer u het kenteken ingeeft bij de kassa.

De betaalautomaten kunt u vinden bij de hoofdingang, P1 en P4. Bij alle betaalautomaten kunt u met pin betalen. Alleen bij de betaalautomaat in de centrale hal  van het ziekenhuis kunt u ook contant betalen.

Weekkaart

Gaat u gedurende een langere periode parkeren bij het St. Anna Ziekenhuis? Dan kan een weekkaart een uitkomst zijn. Deze kaart kost € 15,00 en geeft u recht om gedurende een week, zo vaak u wilt, gebruik te maken van het parkeerterrein.

  • U koopt de weekkaart bij een van de betaalautomaten. Kies bij de betaalautomaat rechtsonder in het scherm voor de optie 'weekkaart' en betaal het bedrag dat in het display verschijnt.
  • U ontvangt vervolgens een kaartje met een barcode.
  • U kunt de weekkaart bij het uitrijden meteen gebruiken. U neemt de kaart weer uit en de slagboom wordt voor u geopend.
  • Bij een volgend bezoek voert u bij het inrijden uw weekkaart weer in boven de groene knipperende knop. U neemt de kaart weer uit en de slagboom wordt voor u geopend. 

Kentekenherkenning

Om het uitrijden zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van kentekenherkenning. 

  • Bij het inrijden op het parkeerterrein wordt uw kenteken gescand en gekoppeld aan uw parkeerkaart. 
  • Na betaling van uw parkeerkaartje kunt u naar de uitgang rijden waar de slagboom automatisch opent. 
  • U hoeft uw betaalde kaartje dus niet meer aan te bieden bij het uitrijden.
  • Op het moment dat u het parkeerterrein verlaat, worden uw kentekengegevens uit ons systeem gewist. We gebruiken de gegevens uitsluitend voor parkeerdoeleinden.

 

Fiets

Komt u met de fiets? Dan kunt u deze parkeren in de fietsenstalling bij de hoofdingang. Deze is camera bewaakt en heeft 210 fietsplaatsen en 10 bromfietsplaatsen. Bij de zijingang vindt u een fietsenstalling met 18 plaatsen. Deze is onbewaakt.