St. Anna Logo

Auto

U kunt parkeren op één van de twee parkeerterreinen van het Anna Ziekenhuis. De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week geopend. Het hoofdterrein (P1, P2 en P3) is van twee kanten benaderbaar. Zowel vanaf de Heggestraat als vanaf het Bogardeind kunt u het terrein op- en afrijden. Het terrein P4 is alleen vanuit het Bogardeind benaderbaar.

 

Gratis shuttle-service

Onze vrijwilligers brengen u graag met een elektrisch busje vanaf het parkeerterrein naar de hoofdingang en weer terug naar uw auto. De shuttlebus is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. 

 

Parkeerplaatsen minder valide

De parkeerplaatsen aan de voorzijde van het ziekenhuis zijn gereserveerd voor bezoekers met een minder valide parkeervergunning of gehandicaptenkaart.
Zorg ervoor dat deze vergunning of kaart duidelijk zichtbaar in de auto aanwezig is. De wijkagent controleert op het juist gebruik van de minder valide parkeerplaatsen en kan een boete uitschrijven.

 

Halen en brengen bij de hoofdgingang (Kiss & Ride)

Wilt u iemand afzetten of ophalen bij de hoofdingang? Dan kunt u gebruik maken van de Kiss & Ride zone.

 

Tarieven en betaling

De eerste 15 minuten zijn gratis. 
Het starttarief hierna is € 0,30 en vervolgens € 0,10 per 5 min. 
Het maximale dagparkeertarief is € 5,00 per dag. 
Een verloren kaart is € 5,00 per dag, of de werkelijke kosten wanneer u het kenteken ingeeft bij de kassa.

De betaalautomaten kunt u vinden bij de hoofdingang, P1 en P4. Bij alle betaalautomaten kunt u met pin betalen. Alleen bij de betaalautomaat in de centrale hal  van het ziekenhuis kunt u ook contant betalen.

Weekkaart

Gaat u gedurende een langere periode parkeren bij het Anna Ziekenhuis? Dan kan een weekkaart een uitkomst zijn. Deze kaart kost € 15,00 en geeft u recht om gedurende een week, zo vaak u wilt, gebruik te maken van het parkeerterrein.

  • U koopt de weekkaart bij een van de betaalautomaten. Kies bij de betaalautomaat rechtsonder in het scherm voor de optie 'weekkaart' en betaal het bedrag dat in het display verschijnt.
  • U ontvangt vervolgens een kaartje met een barcode.
  • U kunt de weekkaart bij het uitrijden meteen gebruiken. U neemt de kaart weer uit en de slagboom wordt voor u geopend.
  • Bij een volgend bezoek voert u bij het inrijden uw weekkaart weer in boven de groene knipperende knop. U neemt de kaart weer uit en de slagboom wordt voor u geopend. 

Kentekenherkenning

Om het uitrijden zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van kentekenherkenning. 

  • Bij het inrijden op het parkeerterrein wordt uw kenteken gescand en gekoppeld aan uw parkeerkaart. 
  • Na betaling van uw parkeerkaartje kunt u naar de uitgang rijden waar de slagboom automatisch opent. 
  • U hoeft uw betaalde kaartje dus niet meer aan te bieden bij het uitrijden.
  • Op het moment dat u het parkeerterrein verlaat, worden uw kentekengegevens uit ons systeem gewist. We gebruiken de gegevens uitsluitend voor parkeerdoeleinden.