Cosmetisch spreekuur

St. Anna Logo

Cosmetische behandelingen die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed, kunnen ook uitgevoerd worden in het Anna Ziekenhuis. Dit zijn onder andere de facelift, borstvergroting, liposucties en buikwandcorrecties. De patiënt betaalt dan een totaalbedrag voor de behandeling. Hiervoor hebben wij speciale cosmetische spreekuren.

 

Cosmetisch spreekuur Anna Ziekenhuis

Bij dit speciale spreekuur is er meer tijd voor de patiënt. Tijdens het spreekuur bekijken en bespreken wij foto’s die voor en na een cosmetische behandeling zijn gemaakt. Een bezoek aan dit spreekuur is geheel vrijblijvend en wordt door de zorgverzekeraar betaald. Daarna wordt een offerte toegestuurd en kan op korte termijn een operatiedatum met u worden gepland. Dit spreekuur vindt plaats op: maandag, donderdagochtend en vrijdagmiddag op de poli plastische chirurgie.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.