Eczeemspreekuur

1036.jpg
St. Anna Logo

Binnen het Anna Ziekenhuis is een aantal dermatologisch verpleegkundigen gespecialiseerd in de behandeling van eczeem. Zij houden hiervoor een speciaal eczeemspreekuur. Eczeem is de verzamelnaam voor diverse huidziekten met eenzelfde soort uitslag. Bij eczeem gaat het om een wisselwerking tussen factoren in het lichaam (o.a. de aanleg om overmatig te reageren) en prikkels vanuit de omgeving. De huid reageert overmatig op deze prikkels, waardoor roodheid, zwelling en jeuk ontstaat. Als bij u eczeem is vastgesteld, is het noodzakelijk dat de huid zo optimaal mogelijk wordt verzorgd.

 

Eczeemspreekuur Anna Ziekenhuis

De speciale eczeemspreekuren vinden plaats in het dermatologisch dagcentrum Anna Ziekenhuis (Geldrop). Na verwijzing door de dermatoloog kunt hier u terecht. Tijdens het consult adviseren en begeleiden onze gespecialiseerde verpleegkundigen u in het omgaan met de gevolgen van eczeem in het dagelijks leven (denk o.a. jeuk, de speciale huidverzorging, etc).

De eczeemspreekuren vinden wekelijks plaats op woensdagmiddag (13.00 uur - 16.30 uur) en vrijdagochtend (09.00 uur - 12.30 uur). Tevens is er maandelijks een avondspreekuur. Dit vindt elke laatste donderdagavond van de maand plaats (17.00 uur - 19.30 uur).

Goed om te weten
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.