Knieschijf expertise spreekuur - onbegrepen knieschijfklachten

TPSPRT.0115.0591.jpg
St. Anna Logo

Heb je al langere tijd ernstige pijn aan je knie(schijf)? En word je door de pijn belemmerd in het dagelijks leven? Dan kun je terecht bij het spreekuur voor onbegrepen klachten aan de knieschijf bij Anna TopSupport. Het knieschijf expertise spreekuur vindt iedere woensdag plaats. 

Voor wie is het spreekuur bedoeld? 

Het spreekuur is bedoeld voor iedereen tussen de 10 en 30 jaar, die extreme pijn in die knie(schijf) heeft, waar nog geen verklaring voor gevonden is.

Hoe ziet het spreekuur eruit?

Door middel van een samenwerking tussen orthopeed en fysiotherapeut, worden de klachten vanuit een holistisch oogpunt benaderd. Dit betekent dat we verder kijken dan het normale lichamelijk onderzoek en ook mentale factoren die een rol kunnen spelen, meenemen in het onderzoek. Deze aanpak biedt perspectief op een pijnvrij leven.

Het spreekuur is een samenwerking tussen Anna TopSupport, Fysiotherapie van Hoof en Anna Ziekenhuis.

Snel duidelijkheid

Na verwijzing door de huisarts en een digitale intake vindt in één afspraak het onderzoek door orthopeed en fysiotherapeut plaats, inclusief röntgenfoto en volgt er meestal direct een diagnose. Aansluitend wordt het vervolgtraject met de patiënt doorgenomen en worden eventuele vervolg behandelingen gepland. Zo weet je in één afspraak waar je aan toe bent.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.