MRI-scan

MRI scan st anna ziekenhuis geldrop eindhoven.jpg
St. Anna Logo

Uw specialist of huisarts heeft u doorverwezen naar de afdeling radiologie van het Anna Ziekenhuis voor een MRI-scan. MRI staat voor Magnetic Resonance Imaging. Een MRI-scan maakt met een sterke magneet en radiogolven afbeeldingen van de binnenkant van uw lichaam. Met een MRI-scan kunnen we de zogenaamde weke delen van uw lichaam goed in beeld brengen. Dit zijn bijvoorbeeld pezen, spieren, hersenweefsel, ruggenmerg, tussenwervelschijven en bloedvaten. Een radiologisch laborant voert het MRI-scan uit. De radioloog beoordeelt het onderzoek. Soms is voor een MRI-scan een injectie met contrastvloeistof nodig. Hierover informeren wij u bij het bevestigen van de afspraak.

MRI-onderzoek bij het Anna Ziekenhuis

Op de afdeling radiologie van het Anna Ziekenhuis streven we naar korte wachttijden voor een MRI-scan. U kunt daarom voor een MRI-scan zowel in Geldrop als in Eindhoven terecht.  

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.