Psoriasisspreekuur

1036.jpg
St. Anna Logo

Psoriasis is één van de meest voorkomende chronische huidziekten. Naar schatting heeft meer dan 300.000 mensen van de Nederlandse bevolking deze aandoening. Symptomen zijn rode en schilferende plekken, vooral op de ellebogen, de knieën en de behaarde hoofdhuid, die bedekt zijn met dikke schubachtige schilfers. De precieze oorzaak van psoriasis is niet bekend, maar erfelijke aanleg speelt zeker een rol. Ook stress heeft een belangrijke invloed. Een dermatoloog kan meestal de diagnose stellen op basis van de kenmerkende huidafwijkingen.

 

Psoriasisspreekuur Anna Ziekenhuis

Op de polikliniek dermatologie vindt twee keer per week een speciaal psoriasisspreekuur plaats. Op verwijzing van uw huisarts kunt u hier terecht voor behandeling en advies. De spreekuren vinden plaats op maandagochtend (8.30 uur - 12.00 uur) en donderdagmiddag (13.00 uur - 17.00 uur).

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.