Sportblessure inloopspreekuur

St. Anna Logo

Heeft u in het weekeinde een blessure opgelopen bij het sporten? Speciaal voor acute sportblessures (niet langer dan 48 uur geleden opgelopen) is er bij Anna TopSupport in Eindhoven een gratis inloopspreekuur. Daar kunt u zonder afspraak terecht voor een beoordeling door de fysiotherapeut.

Snelle beoordeling, sneller herstel

Anna TopSupport heeft bewust voor de maandagavond gekozen omdat de meeste sportblessures in het weekeinde ontstaan. Zo kan een acute blessure binnen 48 uur beoordeeld en eventueel behandeld worden. Dat is belangrijk voor het herstel, zodat u zo snel mogelijk weer kunt sporten.

Verder onderzoek of behandeling nodig?

Als bij de eerste beoordeling blijkt dat verdere behandeling of onderzoek nodig is, dan kan dat ook bij Anna TopSupport. Hier werken zowel fysiotherapeuten, sportartsen als orthopedisch chirurgen en er is eigen apparatuur voor het maken van bijvoorbeeld een MRI of echo. Voor verder onderzoek en behandeling is wel een verwijzing van de huisarts nodig.

Tijdstip en locatie

Het inloopspreekuur voor sportblessures is iedere maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur bij Anna TopSupport aan de Antoon Coolenlaan in Eindhoven. U kunt zonder afspraak binnen lopen.

LET OP: We vragen u om uzelf van te voren aan te melden, zodat we beter zicht hebben op het aantal personen dat naar het inloopspreekuur komt. Aanmelden kan via 040 - 286 4144 of topsupport@st-anna.nl.

Meer informatie

Kosten en vergoedingen

De beoordeling van uw blessure door de fysiotherapeut op het sportblessure inloopspreekuur is gratis. Is er verder onderzoek of behandeling nodig? Dan gelden de normale tarieven en vergoedingen voor fysiotherapie, sportarts, orthopedisch chirurgie en diagnostiek.

Kosten en vergoedingen
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.