Spreekuur schouderklachten

TPSPRT.0115.0618.jpg
St. Anna Logo

Anna TopSupport heeft een speciaal spreekuur voor schouderklachten onder leiding van orthopedisch chirurg Rob Bogie samen met de poli Orthopedie en Radiologie van het Anna Ziekenhuis. Zo heeft u een snelle diagnose en de best passende behandeling bij vaak complexe schouderproblemen.

Waarom een speciaal spreekuur voor schouderklachten?

De schouder is het meest beweeglijke gewricht. Die beweeglijkheid kan voor verschillende problemen zorgen. Het blijkt vaak moeilijk om de oorzaak van de schouderklachten te achterhalen. Het kan gaan om bijvoorbeeld inklemming van de spieren en de slijmbeurs, een instabiele schouder, een scheuring in de pezen rond het schoudergewricht, slijtage of wellicht een 'frozen shoulder'.

Het stellen van de juiste diagnose met de beste behandeling vraagt om specialistische kennis en ervaring. Die is ruim aanwezig bij Anna TopSupport als sportmedisch centrum van het St. Anna.

Voor wie is het spreekuur schouderklachten bedoeld?

Dit spreekuur is heel geschikt:

  • Als u schouderklachten heeft die steeds terugkomen. Bijvoorbeeld als u een schouder heeft die vaak 'uit de kom' schiet.
  • Als uw schouderklachten hardnekkig zijn. Zoals langdurige en terugkerende pijn, of uw schouder maar beperkt kunnen bewegen.
  • Of als u al bij verschillende artsen en/of therapeuten bent geweest en nog steeds niet duidelijk is wat er precies aan de hand is.

Hoe ziet het spreekuur eruit?

In één afspraak ziet u in ieder geval de orthopedisch chirurg, als dat nodig is ook de fysiotherapeut of manueel therapeut. Is er een echo of MRI-scan nodig, dan staat ook de radioloog staat klaar om dat meteen te doen.

Wat maakt Anna TopSupport bijzonder?

Anna TopSupport is onderdeel van het Anna Ziekenhuis. Daardoor is er goede samenwerking tussen orthopeden, fysiotherapeuten, sportartsen en (sport)radiologen. Bij complexe schouderklachten is dat van grote waarde.

schouderpoli_foto 2.jpg

De ervaring van Rob Bogie, orthopedisch chirurg van de schouderpoli

"De schouderpoli in het Anna: uniek en absolute meerwaarde voor patiënt."

Lees verder
Het proces

Afspraak maken voor spreekuur schouderklachten?

Voor het spreekuur schouderklachten heeft u een verwijzing nodig van de huisarts. Heeft u een verwijzing? Dan kunt u een afspraak maken door te bellen met 040- 2864144.

Tarieven en vergoeding spreekuur schouderklachten

Het spreekuur voor schouderklachten wordt vergoed vanuit de basisverzekering. U heeft wel een verwijzing van de huisarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen. Houd er rekening mee dat behandeling door de sportarts en/of orthopedisch chirurg meetelt voor uw eigen risico.

Tarieven en vergoeding
Tips van onze specialisten
_MG_8574-TS-Rob Bogie.png

Rob Bogie

orthopedisch chirurg

Anna Ziekenhuis app

In onze app Patient Journey is informatie over uw behandeling te vinden. Via de app krijgt u stap voor stap belangrijke informatie over onder andere het onderzoek, de operatie, revalidatie en nazorg. Download de app Patient Journey via de App store of Play Store voor praktische informatie en handige video’s.

Rob BogieBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.