Stomazorg

St. Anna Logo

U heeft een stoma of u gaat binnenkort een stoma krijgen. Dat kan een stoma zijn op de dikke darm (een zogenaamd colostoma), een stoma op de dunne darm (een ileostoma) of een stoma op de urinewegen (een urostoma). Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk uw stoma en de daarachterliggende ziekte leert inpassen in uw leven. Dat vergt inzet van uzelf maar ook van uw naaste familieleden. Onze stomaverpleegkundigen proberen u hier zoveel mogelijk bij te helpen.

 

Stomazorg Anna Ziekenhuis

Elke werkdag houden onze stomaverpleegkundigen spreekuur. U kunt bij hen terecht met vragen, voor advies en begeleiding. De spreekuren vinden plaats op:

maandag: 09:00 uur - 11:00 uur 

dinsdag: 09:00 uur - 12:00 uur

woensdag: 09:00 uur - 12:00 uur

donderdag: 12:30 uur- 14:30 uur

vrijdag: 09:00 uur - 11:00 uur

Naast de spreekuren op de polikliniek is er elke werkdag een mogelijkheid voor telefonisch contact (9.00 uur – 9.15 uur), via telefoonnummer 040 -286 4055.

Volgens de Nederlandse Stomavereniging, de patiëntenorganisatie voor stomadragers in Nederland, voldoet het Anna Ziekenhuis aan de voorwaarden voor goede stomazorg. Dit komt tot uitdrukking in de stomazorgwijzer die dinsdag 1 november 2016 openbaar is gemaakt door de Nederlandse Stomavereniging.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.