Traumaspreekuur

chevron_left Orthopedie
St. Anna Logo

Wanneer u plotseling iets overkomt, kan dat uw leven plots volledig op zijn kop zetten. Een gebroken bot, gescheurde pees of verzwikking kan veel impact hebben. Gespecialiseerde zorg erop gericht u dan zo snel mogelijk weer op de been te helpen is dan van belang.

 

Traumaspreekuur Anna Ziekenhuis

Het Anna Ziekenhuis Geldrop biedt patiënten een speciaal traumaspreekuur aan. Omdat elke breuk weer anders is, is het belangrijk een juiste afweging te maken voor uw behandeling. Tijdens dit spreekuur wordt u goed en snel geholpen. De behandelingmethoden zijn up-to- date en gebaseerd op de meest actuele kennis die wereldwijd gebruikt wordt. 

Patiënten kunnen op dit spreekuur terecht via de spoedeisende hulp of huisarts. Het spreekuur wordt gehouden door drs. De Kort in samenwerking met de gipskamer. Drs. De Kort is een geregistreerd orthopeed-traumatoloog.

Het traumaspreekuur vindt elke donderdagochtend plaats. Eventueel noodzakelijk aanvullend onderzoek kan snel verricht worden.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.