Verpleegkundig oncologisch spreekuur dermatologie

St. Anna Logo

Het aantal patiënten met huidkanker neemt nog steeds toe en daarmee ook de patiënten die nadien gecontroleerd moeten worden. Om de toenemende aantallen huidkankerpatiënten goed te kunnen blijven helpen zonder dat de wachttijd steeds verder op gaat lopen, en om tegemoet te komen aan de wens van veel patiënten om halfjaarlijks gecontroleerd te worden, biedt het Anna Ziekenhuis een apart verpleegkundig spreekuur voor de controle van bepaalde vormen van huidkanker en voorlopers daarvan.

 

Verpleegkundig oncologisch spreekuur dermatologie St. AnnaZiekenhuis

Het Anna Ziekenhuis (Geldrop) biedt een speciaal verpleegkundig spreekuur voor de (halfjaarlijkse) controle van bepaalde vormen van huidkanker en voorlopers daarvan.

Patiënten komen na doorverwijzing van de dermatoloog bij een speciaal daarvoor opgeleide verpleegkundige die in staat is om diverse huidplekjes te beoordelen en deze zo nodig te behandelen. Dit gebeurt onder voortdurende supervisie van onze dermatologen zodat de verpleegkundige desgewenst kan overleggen.

Bepaalde categorieën patiënten met huidkanker worden minimaal eenmaal per jaar door de dermatoloog gezien. Eventuele tussentijdse controle vindt plaats bij de verpleegkundige.

Stel je vraagWij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als je daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.