Op zaterdag 16 maart 2019 opende de St. Anna Zorggroep haar deuren in Geldrop én Eindhoven. We mochten daar samen zo'n 3000 bezoekers ontvangen! Iedereen hartelijk bedankt voor het bezoeken van onze open dag. Het was een gezellige dag vol leuke activiteiten en interessante informatie. Bekijk hieronder de foto's.

Prijswinnaars kleuractie

De prijswinnaars van de kleuractie van de poli Orthopedie zijn bekend. De winnaars zijn persoonlijk geïnformeerd en ontvangen een bon van ijssalon Kees.

0 t/m 3 jaar

1e prijs: Esila Demirci (3 jaar)

2e prijs: Siv Poels (2 jaar)

 

4 t/m 6 jaar

1e prijs: Maartje Wieringa (6 jaar)

2e prijs: Kevin Rombouts (6 jaar)

 

7 t/m 12 jaar

1e prijs: Merel Loor (8 jaar)

2e prijs Lonneke Kat (10 jaar)

Op het Bewegen plein in Geldrop staan vitaliteit en gezond bewegen voor jong en oud centraal. Kom bijvoorbeeld meer te weten over verschillende behandelingen van slijtage aan heup of knie. 

> ga naar volledig programma

 
  

Op locatie Eindhoven/TopSupport draait het allemaal om sport, gezondheid en voeding. Doe een inspanningstest of ga mee nordic walken!

> ga naar het programma van locatie Eindhoven 

 

Iedereen wil graag oud worden. Maar hoe doe je dat op een goede manier? Dat is voor iedereen anders. Op het Ouderenplein laten we je graag zien wat wij kunnen betekenen. Kom meer te weten over bijvoorbeeld ons Zorg Thuis team of dagbesteding.

> ga naar volledig programma

Op het Meten & Weten plein staan chronische ziekten centraal. Hier kun je testjes laten doen die een klein kijkje geven in je gezondheidstoestand. Check je cholesterol of kom speeddaten met onze diëtisten over gezond snacken.

> ga naar volledig programma

  

Op dit plein vind je een mix van diverse activiteiten en interessante informatie. Maak je eigen drankje bij de apotheek, zie hoe studio 040 een live uitzending verzorgt of kom in gesprek met AnnaWerkt over werken in de zorg.

> ga naar volledig programma

  

Van de geboorte van een baby tot kijkoperaties en reanimatie. Het Anna Zorgt plein geeft een brede kijk op de dagelijkse praktijk van ons ziekenhuis. Laat een echo maken van je bloedvaten of laat je informeren over de nieuwe werkwijze van ons borstzorgteam.

> ga naar volledig programma

Lezingen

 

12.00 uur
Leefstijl als medicijn.

Hans van Kuijk, sportarts TopSupport

 

13.00 uur
Pijnbestrijding bij wervelgerelateerde pijnklachten

Satria Husada, anesthesioloog/pijnspecialist in het St. Anna Ziekenhuis

 

14.00 uur
Problemen rond je zitvlak? Je zult er maar mee zitten!

Arno Oomen, chirurg in het St. Anna Ziekenhuis

Heb je interesse in een lezing?

Zo meld je je aan.

 

• Vraag tijdens de open dag bij de hoofdingang van het ziekenhuis een toegangskaartje voor de lezing van je keuze. Vol=vol.

• Meld je uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de lezing bij de receptie in de centrale hal. Daar word je opgehaald door een gastheer/vrouw die je naar de zaal begeleidt.

• Na iedere lezing word je weer terug begeleid naar de centrale hal. Het is om organisatorische redenen niet mogelijk om te blijven zitten tot de volgende lezing.

Speeddaten met specialisten

Tijdens de speeddates kunt u vragen stellen aan onze specialisten. Op elk plein is een specialist waar je jouw vraag aan kunt stellen.
De speeddates worden in de openbare ruimtes gegeven dus lenen zich niet voor privacy gevoelige vragen. 

Meten & Weten plein

10.00-15.30 uur
Speeddate met diëtisten over o.a. gezond snacken

Bewegen plein

11.00-12.00 uur n 13.30-14.30 uur
Speeddate met orthopeed over het bewegingsapparaat

Anna Zorgt plein

Speeddate met vaatspecialist
11.00-12.00 uur

Anna voor Ouderen plein

10.00-15.30 uur 
Speeddate met experts van het Loket Anna voor Ouderen

Fotografie

Tijdens de Open Dag worden foto’s gemaakt die gebruikt worden op onze website en social media. Onze fotografen dragen een badge. Wilt u niet gefotografeerd worden? Geef dit dan gerust bij hem/haar aan.

Social media

Plaats je een bericht op social media? Tag onze organisatie(s) of gebruik de hashtag #opendaganna. Zie hieronder waar we te vinden zijn op social media!

Facebook

St. Anna Ziekenhuis
TopSupport
Ananz

Twitter
@anna_ziekenhuis
@topsupport_anna
@ananz_

Instagram

@annaziekenhuis
@topsupportanna
@ananzwonenwelzijnzorg