St. Anna Logo

Vanaf januari 2020 hebben alle patiënten van het St. Anna Ziekenhuis toegang tot hun medische gegevens via mijnAnna. Via www.mijnanna.nl kunt u toegang aanvragen tot het portaal. Na het inloggen komt u terecht op het gezondheidsplatform Engage. Als patiënt heeft u via één inlog toegang tot medische informatie van alle aangesloten zorgverleners. Ook is het in de toekomst mogelijk om eigen gezondheidsmetingen op te slaan binnen Engage en deze veilig delen met zorgverleners.

"Meer berokken bij mijn behandeling"

Susanne Spoormans, 39 jaar, mocht als een van de eerste patiënten mijnAnna uitproberen. Susanne: “Ik vind het super handig dat ik nu zelf mijn medisch dossier kan inzien. Ik kan mijn uitslagen inzien en oude verslagen teruglezen, daardoor kan ik het volgende gesprek met mijn arts goed voorbereiden. Door deze informatie voel ik me nog meer betrokken bij mijn behandeling.”

Geplande afspraken en vragenlijsten terugvinden

Op mijnAnna vinden patiënten ook alle geplande afspraken terug en een vragenlijst ter voorbereiding op een eventuele operatie. De komende maanden wordt mijnAnna nog verder uitgebreid en wordt het bijvoorbeeld ook mogelijk om herhaalrecepten aan te vragen en online (vervolg) afspraken te plannen.

Wilt u ook een kijkje nemen op mijnAnna?

Ga dan naar www.mijnanna.nl en vraag uw inloggegevens aan.

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

5 redenen om in te loggen in mijnAnna

  1. Online toegang tot mijn medische gegevens
  2. Thuis nog eens rustig nalezen wat de dokter heeft opgeschreven
  3. Een overzicht van mijn geplande afspraken
  4. Online de uitslagen van mijn onderzoek inzien
  5. Voor alles wat ik thuis kan regelen, hoef ik niet in de wachtkamer ten