Naar het agenda-overzicht

Informatieavond "Borstvoeding"

Het Anna Geboortecentrum organiseert voor aanstaande ouders een informatieavond over borstvoeding. Tijdens deze avond krijg je veel informatie over borstvoeding. Wat zijn de voordelen? Voor je kindje, maar ook voor jou? En wat betekent het om borstvoeding te geven? Niet alleen op de korte termijn, maar ook later?

Tip: ben je tussen de 10 en de 20 weken zwanger? Dan is de informatieavond "De Zwangerschap" over het 1e en 2e trimester van de zwangerschap misschien iets voor jou en jouw partner. Ook kun je een informatieavond over de bevalling volgen.

Een goede voorbereiding is belangrijk, want er komt straks genoeg op je af waar je vragen over hebt. Het is fijn als de borstvoeding dan een zekerheid is en dat je bij twijfels weet wat je moet doen en welke rol de kraamverzorgende kan spelen.

Deze voorlichting is erop gericht je voor te bereiden op het geven van borstvoeding, er worden veel praktische tips gegeven. Het doel is dat je er straks samen met je kindje van kunt genieten. Want borstvoeding geven is een natuurlijk proces, maar gaat niet bij iedereen vanzelf.

De informatieavond borstvoeding vindt plaats in het Anna Ziekenhuis (locatie: Geldrop), in restaurant De Ontmoeting. Na aanmelden via onderstaand formulier ontvang je een bevestiging en uiterlijk een dag voor aanvang krijg je meer informatie in je mailbox.

Data en tijd 

  • Maandag 24 oktober - 19.30 - 21.00 uur
  • Maandag 12 december - 19.30 - 21.00 uur

Aanmelden


Uw gegevens
Voornaam en achternaam