Naar het agenda-overzicht

Informatiebijeenkomst "Borstvoeding"

Het Anna Geboortecentrum organiseert voor aanstaande ouders een informatieavond over borstvoeding. De informatieavond vindt plaats in het Anna Ziekenhuis (locatie Geldrop).

Tijdens deze avond krijg je veel informatie over borstvoeding. Wat zijn de voordelen? Voor je kindje, maar ook voor jou? En wat betekent het om borstvoeding te geven? Niet alleen op de korte termijn, maar ook later?

Een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is belangrijk, want er komt straks genoeg op je af waar je vragen over hebt. Het is fijn als de borstvoeding dan een zekerheid is, dat je bij twijfels weet wat je moet doen en welke rol de kraamverzorgende kan spelen.

Deze voorlichting bereidt je voor op het geven van borstvoeding, er worden veel praktische tips gegeven. Het doel is dat je er straks samen met je kindje van kunt genieten. Want borstvoeding geven is een natuurlijk proces, maar gaat niet bij iedereen vanzelf.

Data en tijd 2023

De informatieavond borstvoeding vindt plaats in het Anna Ziekenhuis (locatie Geldrop).

Na aanmelden via onderstaand formulier ontvang je een bevestiging en uiterlijk een dag voor aanvang krijg je meer informatie in je mailbox. De informatieavond is van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats op:

  • 26 juni
  • 28 augustus
  • 23 oktober
  • 18 december

Nieuw: informatieochtend

Er is nu ook de mogelijkheid om voor een informatieochtend aan te melden. Deze is van 10.00 tot 12.00 uur en vindt plaats in het Anna Ziekenhuis (locatie Geldrop) op:

  • 24 mei (vol)


Uw gegevens
Voornaam en achternaam


 

Wist je dat je ook een informatieavond over de bevalling kunt volgen? 

Bekijk de pagina over de informatieavond bevalling voor meer informatie.