Naar het agenda-overzicht

Online informatieavond Bevalling

Wij organiseren het hele jaar door een online informatieavond over alles rondom de bevalling voor aanstaande ouders in het Anna Geboortecentrum

Het programma 

In ongeveer 2 uur tijd praten we je bij over zowel het bevallen in het Anna Geboortecentrum als je kraamtijd. Aan het woord komen een verloskundige, gynaecoloog, kraamverzorgende, anesthesioloog, verpleegkundige, couveuse verpleegkundige en kinderarts. En natuurlijk kun je jouw vragen stellen, zodat je optimaal voorbereid bent op een eventuele bevalling in het ziekenhuis. En zodat je bijvoorbeeld weet welke mogelijkheden er zijn voor pijnstilling.

Deze informatieavond is online. Na aanmelden ontvang je een dag voor de informatieavond de link in je mailbox. Wist je dat je ook een informatieavond over borstvoeding kunt volgen? Kijk voor meer informatie op de pagina over de borstvoedingsavond.

Data en tijd 2023

De online informatieavond is van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats op:

  • Dinsdag 10 oktober
  • Woensdag 15 november
  • Dinsdag 19 december

AanmeldenUw gegevens
Voornaam en achternaam

 

Een kijkje in Anna Geboortecentrum 

Wil je ook een kijkje nemen op de afdeling? Dat kan!  Je moet je hier wel apart voor inschrijven. Ook is het de bedoeling dat je eerst deze informatieavond volgt. Op de pagina over de rondleiding vind je meer informatie en kun je je inschrijven.

Nu al benieuwd? Verpleegkundige Wijke en verloskundige Lisa geven je in deze video een kijkje in Anna Geboortecentrum. 

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies