Naar het agenda-overzicht

Informatieavond "De Bevalling"

Meerdere malen per jaar organiseert Anna Geboortecentrum een informatieavond over alles rondom de bevalling voor aanstaande ouders in het Anna Ziekenhuis. 

Tip: ben je tussen de 10 en de 20 weken zwanger? Dan is de informatieavond "De Zwangerschap" over het 1e en 2e trimester van de zwangerschap misschien iets voor jou en jouw partner. Ook kun je een informatieavond  over "Borstvoeding" volgen.

Het programma 

In ongeveer 2 uur tijd praten we je bij over zowel het bevallen in Anna Geboortecentrum als je kraamtijd. Aan het woord komen een verloskundige, gynaecoloog, kraamverzorgende, anesthesioloog, verpleegkundige, couveuse verpleegkundige en kinderarts. En natuurlijk is er gelegenheid voor het stellen van al je vragen, zodat je optimaal voorbereid bent op een eventuele bevalling in het ziekenhuis en je bijvoorbeeld weet welke mogelijkheden er zijn voor pijnstilling.

Op dit moment kun je de informatieavond de bevalling bijwonen via Microsoft Teams. Na aanmelden via onderstaand formulier ontvang je een dag voor aanvang de link in je mailbox. Het is nu tijdelijk niet mogelijk om het geboortecentrum met eigen ogen te bekijken. Maar met de video onderaan de pagina (die we ook tonen tijdens de bijeenkomst) krijg je toch alvast een beeld.

Data en tijd

  • Dinsdag 23 augustus - 19.30 - 21.30 uur
  • Donderdag 6 oktober - 19.30 - 21.30 uur
  • Dinsdag 15 november - 19.30 - 21.30 uur

Aanmelden


Uw gegevens
Voornaam en achternaam

 

Een kijkje in Anna Geboortecentrum 

Benieuwd welke zorg we bieden en hoe onze kraamsuites er uit zien? 

Verpleegkundige Wijke en verloskundige Lisa geven je in deze video een kijkje in Anna Geboortecentrum. 

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies