St. Anna Logo
Linda Boelens en Bart van Leeuwen zijn trotse ouders van baby Sem. Linda is bevallen in Geboortecentrum Anna. Een keuze die de jonge ouders prima is bevallen. “Ze zorgen hier echt goed voor de ouders en het kindje.”

Veilig gevoel

Linda en Bart hadden vooraf al bedacht dat de bevalling in het ziekenhuis zou plaatsvinden. “Dat gaf ons toch het veiligste gevoel, hier hebben ze alles bij de hand. Wel zo prettig, zeker ook omdat dit ons eerste kindje is en dan weet je helemaal niet wat je allemaal kunt verwachten.”

“De zorg is fantastisch”

Geboortecentrum Anna is er voor de aanstaande moeder en het gezin, tijdens en na de bevalling. Linda en Bart kijken zeer tevreden terug op hun verblijf in het Geboortecentrum Anna. “Ze doen er alles aan om het zo comfortabel mogelijk te maken. Ze zorgen echt goed voor je”, zegt Linda.

Bart kon overdag en ’s nachts bij Linda blijven, familieleden konden wanneer ze wilden op bezoek komen. Linda: “Ze letten er gelukkig wel op dat je voldoende rust krijgt.” Papa Bart vult aan: “De zorg is fantastisch. Ze kwamen ook regelmatig vragen hoe het met mij ging en of ik nog iets nodig had.”

Meer informatie: