Naar het agenda-overzicht

Online informatieavond Zwangerschap & Bevallen

Meerdere malen per jaar organiseert Geboortecentrum Anna een zwangerschapsavond voor aanstaande ouders in het St. Anna Ziekenhuis. 

Het programma 

In ongeveer 2 uur tijd praten we je bij over zowel het bevallen in Geboortecentrum Anna als je kraamtijd. Aan het woord komen een verloskundige, gynaecoloog, kraamverzorgende, anesthesioloog, verpleegkundige, couveuse verpleegkundige en kinderarts. En natuurlijk is er gelegenheid voor het stellen van al je vragen, zodat je optimaal voorbereid bent op een eventuele bevalling in het ziekenhuis en je bijvoorbeeld weet welke mogelijkheden er zijn voor pijnstilling.

Locatie en Tijd

In verband met de coronamaatregelen zijn de voorlichtingsavonden voorlopig online te volgen via Microsoft Teams. Na aanmelden via onderstaand formulier ontvang je een dag voor aanvang de link in je mailbox. Het is nu dus tijdelijk niet mogelijk om het geboortecentrum met eigen ogen te bekijken. Maar met de video onderaan de pagina (die we ook tonen tijdens de bijeenkomst) krijg je toch alvast een beeld.

Locatie: online via Microsoft Teams

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

AanmeldenUw gegevens
Voornaam en achternaam

Zwangerschapsavonden in 2021

  • Donderdag 20 mei 2021
  • Dinsdag 22 juni 2021
  • Donderdag 26 augustus 2021
  • Dinsdag 5 oktober 2021
  • Donderdag 11 november 2021

Een kijkje in Geboortecentrum Anna

Benieuwd welke zorg we bieden en hoe onze kraamsuites er uit zien? 

Verpleegkundige Wijke en verloskundige Lisa geven je in deze video een kijkje in Geboortecentrum Anna. 

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies