Naar het agenda-overzicht

St. Anna Ziekenhuis zoekt nieuwe vrijwilligers

Op maandagochtend 24 juni organiseert het St. Anna Ziekenhuis een informatiebijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is om vrijwilliger te worden in het St. Anna Ziekenhuis.

Het Anna is met name op zoek naar gastvrouwen en gastheren voor de huiskamer van de afdeling Geriatrie, de afdeling waar oudere mensen opgenomen zijn. De vrijwilligers kunnen de ouderen nét dat beetje meer aandacht geven door bijvoorbeeld het maken van een praatje, voorlezen van de krant, spelen van een spelletje of een stukje wandelen binnen het ziekenhuis.

Voor de vrijwilligers in de huiskamer Geriatrie zoeken we gastheren en gastvrouwen voor woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur.

Daarnaast zoeken we flexibel inzetbare gastvrouwen en gastheren voor de ontvangst van onze patiënten in de centrale hal.

Kunt u makkelijk contact leggen, hebt u een goed inlevingsvermogen en kunt u mensen motiveren om actief mee te doen? Lijkt het u leuk om in uw vrije tijd wat extra voor onze (oudere) patiënten te betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit om op maandag 24 juni van 10.00 tot 11.30 uur kennis te komen maken. U bent van harte welkom in de centrale hal van het ziekenhuis in Geldrop. Aanmelden is niet nodig. De koffie staat klaar.