Naar het nieuwsoverzicht

Apotheek St. Anna Ziekenhuis volledig vernieuwd

Al 10 jaar lang weten patiënten van binnen en buiten het ziekenhuis de AnnApotheek te vinden. Gedurende deze jaren is het dienstenpakket van de apotheek flink uitgebreid. Daarom is de locatie recent uitgebreid en vernieuwd. Vanaf 25 mei kunnen patiënten terecht op de vernieuwde locatie in de centrale hal van het St. Anna Ziekenhuis.

De vernieuwde apotheek is volledig gemoderniseerd, waardoor de dienstverlening nog beter en klantvriendelijker kan worden verleend. Er zijn twee zitbalies en vier balies. In het nieuwe flexibele kantoor kunnen de apotheekassistentes volledig afgeschermd gesprekken voeren met patiënten over hun medicatie. Door de uitbreiding van de werkruimtes is het werkproces beter gestructureerd. En met de komst van een hypermoderne geneesmiddelenrobot worden een aantal routine werkzaamheden nu automatisch uitgevoerd.

Openingstijden

 • AnnApotheek
  Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur.
  Zaterdag van 14.00 - 18.00 uur.

 • Als dienstapotheek (voor spoedgevallen)
  Maandag tot en met vrijdag van 20.00 tot 23.00 uur. 
  Zaterdag van 18.00 - 23.00 uur. 
  Zondag van 9.00 - 23.00 uur. 

  Vanaf 20.00 uur is de apotheek zelf niet meer toegankelijk (i.v.m. openingstijden hoofdingang). De apothekersassistente is dan alleen telefonisch bereikbaar via het callcenter van de Spoedpost of via de portier van het ziekenhuis.

 

 

Vragen

Patiënten met vragen kunnen contact opnemen met de AnnApotheek via annapotheek@st-anna.nl of telefonisch via 040 – 286 4870.