BeterDichtbij

Berichten sturen en beeldbellen met uw dokter of verpleegkundige

Met de BeterDichtbij app kunt u vragen stellen aan uw dokter of verpleegkundige via app-berichten. Ook kunt u, op afspraak, beeldbellen met uw zorgverlener.

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

Algemene vragen

Voor algemene vragen over bijvoorbeeld bezoektijden of parkeren, kunt u de app installeren en uw vraag direct stellen. Hiervoor heeft u geen inloggegevens of account nodig.

Appen met uw dokter of verpleegkundige

U kunt niet-spoedeisende (medische) vragen via de app stellen. Bijvoorbeeld over uw afspraak, behandeling, klachten, oefeningen of een herhaalrecept. U krijgt binnen 3 werkdagen een reactie. De app is niet bedoeld voor spoedvragen. Hiervoor kunt u bellen.

Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Vraag dan aan uw dokter of verpleegkundige of u BeterDichtbij kunt gaan gebruiken. Hij of zij kan u persoonlijk uitnodigen om BeterDichtbij te gebruiken. Na de eenvoudige en eenmalige registratie kunt u via de BeterDichtbij app uw vraag direct aan uw dokter of verpleegkundige stellen.

U kunt ook app-berichten zien en versturen in BeterDichtbij via mijnAnna.nl

Gebruikt u mijnAnna.nl al? Dan kunt u uw appgesprekken van BeterDichtbij ook inzien en reacties plaatsen in mijnAnna. Het voordeel is dat u dan zowel uw gesprekken als uw gegevens uit het portaal op één plek kunt inzien en beheren. U heeft hiervoor wel nog steeds de app BeterDichtbij nodig.

Beeldbellen met uw dokter of verpleegkundige

Sommige controleafspraken en afspraken voor het bespreken van uitslagen kunnen ook via beeldbellen. Uw dokter of verpleegkundigebeslist welke afspraken geschikt zijn om te beeldbellen. 

Wat heeft u nodig om te kunnen beeldbellen?

  • Uw mobiele telefoon of tablet met daarop de BeterDichtbij app.
  • Uw telefoon of tablet staat aan, en niet op vliegtuigstand of niet storen.
  • Een werkende internetverbinding (wifi of 4G/5G).
  • U heeft uw toestemming gegeven voor het gebruik van camera en microfoon.
  • Een omgeving waarin u rustig kunt bellen.

BeterDichtbij activeren

Heeft u een uitnodiging voor BeterDichtbij ontvangen van uw dokter of verpleegkundige? Dan activeert u eenmalig de BeterDichtbij app. Bekijk hier hoe u dit doet.

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

 

Als u een uitnodiging heeft ontvangen voor BeterDichtbij, kunt u ook deze 6 stappen volgen om uw account aan te zetten. Houd daarbij het e-mailadres en mobiele nummer dat bij ons bekend is bij de hand. 

Veilig & betrouwbaar

Als het gaat om uw gezondheid, dan is het natuurlijk heel belangrijk dat u uw vragen in een beveiligde omgeving kunt stellen. En dat u er zeker van bent dat wat u deelt, alleen door de juiste mensen wordt ingezien. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij. Lees hier meer over uw privacy en veiligheid.

Vragen?

Bekijk de website van BeterDichtbij voor veelgestelde vragen of neem contact op met de servicedesk van BeterDichtbij. Stel u vraag via service@beterdichtbij.nl. Bellen kan ook, via: 085 – 27 35 398.