(Bloed)afnamelocatie Eindhoven

St. Anna Logo

Wanneer kun je terecht?

Op deze locatie ontvangen we alleen patiënten voor bloedafname met een aanvraagbon vanuit het Anna Ziekenhuis en de Trombosedienst, Nederlandse Obesitas Kliniek,
St. Maartenskliniek of huisartspraktijk Clematis.

Maandag t/m vrijdag 8.30 - 12.00 uur

       let op: afname voor Trombosedienst tot 10.00 uur mogelijk

Adres

Antoon Coolenlaan 1-03
5644 RX Eindhoven

 

Bij de (bloed)afnamelocaties van het Anna Ziekenhuis in de regio Eindhoven kun je bloed laten prikken of lichaamsmateriaal als urine en ontlasting inleveren. Je hebt hiervoor een verwijzing nodig van je huisarts, verloskundige, trombosedienst of specialist. Je kunt zonder afspraak bij ons terecht. Er zijn verschillende onderzoeken mogelijk. Welk onderzoek er wordt gedaan, hangt af van jouw klachten. In het laboratorium van het Anna Ziekenhuis onderzoeken we vervolgens jouw bloed en/of andere lichaamsmaterialen. Aan de hand van de resultaten van het onderzoek van ons laboratorium, kunnen jij en jouw (huis)arts of verloskundige meer te weten komen over de oorzaak van jouw klachten. Ook kan het verloop van een ziekte, zwangerschap en behandeling worden gevolgd en een ziekte mogelijk worden voorkomen. 

(Bloed)afnamelocaties van het Anna Ziekenhuis

Bij het Anna Ziekenhuis kun je op meerdere locaties in de regio Eindhoven bloed laten prikken en materiaal als urine en ontlasting inleveren. Zo kun je in Eindhoven, Geldrop, Heeze, Leende, Lierop, Maarheeze, Mierlo, Nuenen, Someren en Sterksel terecht. Als je een verwijsbrief hebt, kun je snel en zonder afspraak bij ons terecht. Op een aantal locaties ook in de avonduren. Wij zorgen er altijd voor dat de uitslagen van jouw onderzoek snel bij jouw (huis)arts of verloskundige terechtkomen. Daarom doen we onze onderzoeken 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. We zijn er trots op dat ons laboratorium al sinds 1998 als 12e van Nederland geaccrediteerd is. Dit betekent dat we zorgvuldig met de aan ons toevertrouwde lichaamsmaterialen omgaan en ons kwaliteitssysteem regelmatig getoetst wordt. Als patiënt ben je bij ons dus verzekerd van kwaliteit.

Stel je vraagWij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als je daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.