Dagbehandeling psychiatrie Geldrop

St. Anna Logo

Als u bent opgenomen op de PAAZ (psychiatrische afdeling algemeen ziekenhuis), komt er ook een moment dat u met ontslag mag. Uw psychiater bespreekt dit met u. Om de overgang van opname naar ontslag geleidelijk te laten verlopen, kan u op advies van uw psychiater gebruik maken van de dagbehandeling. Tijdens deze dagbehandeling worden programmaonderdelen van uw opname op de PAAZ voortgezet. U kunt ook deelnemen aan programmaonderdelen van de dagbehandeling als u niet bent opgenomen, maar poliklinisch wordt behandeld.

 

Dagbehandeling psychiatrie in het Anna Ziekenhuis

Op de dagbehandeling psychiatrie in het Anna Ziekenhuis doen we er alles aan om het ontslag van de PAAZ afdeling zo goed mogelijk te laten verlopen. We inventariseren al tijdens de opname welke nazorg u nodig heeft en starten deze al op tijdens de opname. Wij bereiden u op deze manier zo goed mogelijk voor op de terugkeer naar uw thuissituatie of andere hulpinstantie.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.