Geheugenpolikliniek Geldrop

St. Anna Logo

Vergeet je sneller dingen, heb je meer moeite om de aandacht vast te houden of is plannen en organiseren lastiger? Of moet je vaker naar woorden zoeken, denk en spreek je trager of stel je vaak dezelfde vragen? Als je last hebt van deze geheugenklachten, ondervind je daar vaak hinder van in je dagelijks leven. Voor begeleiding bij en behandeling van geheugenklachten kun je bij de geheugenpolikliniek van het Anna Ziekenhuis terecht.

 

Geheugenpolikliniek in het Anna Ziekenhuis

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van ouderen met geheugenklachten en bijkomende klachten. Geheugenklachten bij ouderen kunnen veel oorzaken hebben; het kan zijn dat ze bij jouw leeftijd passen of dat er sprake is van een stoornis. Het is daarom belangrijk om te onderzoeken wat de oorzaak van jouw klachten is en, als dat mogelijk is, er iets aan te doen. Omdat er vaak meerdere onderzoeken nodig zijn om deze oorzaak goed in kaart te brengen, plannen we deze onderzoeken op één dagdeel in en stemmen we ze op elkaar af. Dit scheelt jou veel tijd, ‘geregel’ en onzekerheid. Als we een goed beeld hebben van de oorzaak van jouw klachten, adviseren we je over mogelijke stappen en starten we een eventuele behandeling.

Stel je vraagWij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als je daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.