Geheugenpolikliniek Geldrop

St. Anna Logo

Vergeet u sneller dingen, heeft u meer moeite om de aandacht vast te houden of is plannen en organiseren lastiger? Of moet u vaker naar woorden zoeken, denkt en spreekt u trager of stelt u vaak dezelfde vragen? Als u last heeft van deze geheugenklachten, ondervindt u daar vaak hinder van in uw dagelijks leven. Voor begeleiding bij en behandeling van geheugenklachten kunt u bij de geheugenpolikliniek van het Anna Ziekenhuis terecht.

 

Geheugenpolikliniek in het Anna Ziekenhuis

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van ouderen met geheugenklachten en bijkomende klachten. Geheugenklachten bij ouderen kunnen veel oorzaken hebben; het kan zijn dat ze bij uw leeftijd passen of dat er sprake is van een stoornis. Het is daarom belangrijk om te onderzoeken wat de oorzaak van uw klachten is en, als dat mogelijk is, er iets aan te doen. Omdat er vaak meerdere onderzoeken nodig zijn om deze oorzaak goed in kaart te brengen, plannen we deze onderzoeken op één dagdeel in en stemmen we ze op elkaar af. Dit scheelt u veel tijd, ‘geregel’ en onzekerheid. Als we een goed beeld hebben van de oorzaak van uw klachten, adviseren we u over mogelijke stappen en starten we een eventuele behandeling.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.