Hoofdpijnpolikliniek Geldrop

9945.jpg
St. Anna Logo

Bijna iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn, variërend van milde, kortdurende hoofdpijn tot langdurige (chronische), heftige hoofdpijn. Spanningshoofdpijn en migraine zijn de meest voorkomende vormen van hoofdpijn. Meer informatie over de vormen vindt u op www.allesoverhoofdpijn.nl. Te veel mensen blijven nog rondlopen met hoofdpijnklachten met het idee dat hoofdpijn bij het leven hoort en er vaak niets aan te doen is. Toch zijn er verschillende manieren om hoofdpijn te behandelen of zo mogelijk te voorkomen. Wanneer u regelmatig of dagelijks (chronisch) last heeft van hoofdpijn of hoofdpijnaanvallen kunt u op de hoofdpijnpolikliniek van het Anna Ziekenhuis terecht voor onderzoek en behandeling. Voor een bezoek aan onze hoofdpijnpolikliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. 

Hoofdpijnpolikliniek in het Anna Ziekenhuis

De hoofdpijnpolikliniek is onderdeel van de afdeling neurologie van het Anna Ziekenhuis in Geldrop. Tijdens uw afspraak komt u op gesprek bij de neuroloog. U kunt een hoofdpijndagboek printen, waarin u de frequentie, ernst en duur van uw hoofdpijn en uw medicatiegebruik bij kunt houden. In het gesprek bespreken wij de dit dagboek. Hiermee ontstaat er een beeld van het type hoofdpijn dat u heeft en van de oorzaak van uw klachten. Als dat nodig is, vinden er aanvullende onderzoeken plaats, zoals bijvoorbeeld een CT-scan of een MRI-scan. Aan de hand van uw gegevens, de gesprekken met u en het eventueel aanvullend onderzoek, wordt bekeken welke therapie en/of begeleiding voor u geschikt is.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.