Huidkankerpolikliniek Geldrop

St. Anna Logo

Heeft u een verdacht plekje op uw huid? Dit kan wijzen op huidkanker, maar kan ook een andere oorzaak hebben. Bij de speciale huidkankerpolikliniek van het Anna Ziekenhuis kunt u laten controleren of u huidkanker heeft. Voor een eerste bezoek aan de huidkankerpolikliniek heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig.

 

Snel duidelijkheid bij de huidkankerpolikliniek van het Anna Ziekenhuis

Als u zich zorgen maakt over een verdacht plekje op uw huid, dan is het prettig om snel duidelijkheid te krijgen. Bij de huidkankerpolikliniek van het Anna Ziekenhuis kunt u daarom altijd binnen 7 dagen terecht en krijgt u binnen 7 werkdagen de uitslag van de onderzoeken. Daarna starten we, als dat nodig is, snel met de behandeling. Om dit te realiseren, werken verschillende specialismen binnen de huidkankerpolikliniek nauw samen, zoals dermatologen en pathologen.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.