Plas- en poeppolikliniek Geldrop

9880.jpg
St. Anna Logo

Plasproblemen en poepproblemen bij kinderen gaan vaak samen. Kinderen met plas- en poepproblemen kunnen daarom in het Anna Ziekenhuis terecht op de speciale plas- en poeppoli. Op de plas- en poeppoli helpen wij kinderen die problemen hebben met zindelijkheid of last hebben van bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen, urineweginfecties, broekpoepen of obstipatie. Op de plas- en poeppoli werken een kinderarts, urotherapeut en kinderfysiotherapeut nauw samen om snel tot een diagnose en passend behandelplan te komen.

 

Plas- en poeppoli in het Anna Ziekenhuis

Bij het eerste bezoek aan de plas- en poeppoli komt u samen met uw kind een hele ochtend. De kinderarts doet lichamelijk onderzoek en u heeft een gesprek met een urotherapeut. Door deze goede samenwerking en onderlinge afstemming krijgen we in een ochtend een goed beeld van het probleem en kunnen we direct starten met een behandeling. Deze behandeling kan een individuele training of groepstraining zijn. Soms in combinatie met medicijnen.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.