Polikliniek cardiologie Eindhoven

TPSPRT.0115.0550.jpg
St. Anna Logo

Als u hartklachten heeft en in de regio Zuidoost Eindhoven, Aalst en Waalre woont, kunt u terecht op de polikliniek cardiologie van het Anna Ziekenhuis in Eindhoven. U kunt hier terecht voor onderzoek, een aantal behandelingen en persoonlijke begeleiding. Voor uitgebreide hartzorg en gespecialiseerde spreekuren zoals de hartfalenpoli kunt u terecht op onze locatie in Geldrop.

U kunt op de volgende dagen terecht in Eindhoven:

  • maandagmiddag van 13.30-17.00 uur bij dr. R.J.P. Haest
  • dinsdagochtend van 8.30-12.00 uur bij dr. P.E. Polak
  • dinsdagmiddag van 13.30-17.00 uur bij dr. J.H.P. Janssen
  • woensdagochtend van 8.30-12.00 uur bij dr. S.P.J. de Ridder

 

Polikliniek cardiologie in het Anna Ziekenhuis

Op de poli cardiologie hechten wij veel waarde aan persoonlijke en betrokken zorg. Belangrijk daarbij vinden wij de patiënt - arts relatie. Daarom ziet u bij ieder bezoek uw eigen cardioloog en werkt uw cardioloog samen met een vaste medewerkster van de polikliniek. Zij ontvangt u op de poli, begeleidt u na het bezoek aan de arts en maakt indien nodig een vervolgafspraak. Ook draagt zij zorg voor het contact met uw huisarts. Deze manier van werken en kleinschaligheid van het Anna Ziekenhuis is uniek en zorgt voor een grote mate van betrokkenheid tussen u en uw cardioloog en medewerkster van de polikliniek. Bovendien heeft uw cardioloog ook dagelijks overleg met zijn collega’s over onderzoek en behandeling van zijn patiënten. Alle cardiologen van het Anna Ziekenhuis zijn telefonisch snel bereikbaar.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.