Polikliniek cardiologie Geldrop

9498.jpg
St. Anna Logo

Bij de polikliniek cardiologie (hartziekten) van het Anna Ziekenhuis kunt u terecht voor onderzoek, advies en behandeling van hartklachten, zoals kortademigheid, vermoeidheid en benauwdheid. De meeste onderzoeken en behandelingen doen we op de polikliniek cardiologie. U kunt hierbij denken aan behandeling en begeleiding bij hartfalen en de behandeling van hartritmestoornissen. Voor onderzoek of behandeling op onze polikliniek heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist uit ons ziekenhuis nodig.  De polikliniek cardiologie heeft 2 specialistische spreekuren:

  • boezemfibrillatiepoli, voor behandeling en begeleiding van patiënten met hartritmestoornis;
  • hartfalenpoli, voor behandeling en begeleiding van patiënten met hartfalen;

 

Polikliniek cardiologie in het Anna Ziekenhuis

Op de poli cardiologie hechten wij veel waarde aan persoonlijke en betrokken zorg. Belangrijk daarbij vinden wij de patiënt - arts relatie. Daarom ziet u bij ieder bezoek uw eigen cardioloog en werkt uw cardioloog samen met een vaste medewerkster van de polikliniek. Zij ontvangt u op de poli, begeleidt u na het bezoek aan de arts en maakt indien nodig een vervolgafspraak. Ook draagt zij zorg voor het contact met uw huisarts. Deze manier van werken en kleinschaligheid van het Anna Ziekenhuis is uniek en zorgt voor een grote mate van betrokkenheid tussen u en uw cardioloog en medewerkster van de polikliniek. Bovendien heeft uw cardioloog ook dagelijks overleg met zijn collega’s over onderzoek en behandeling van zijn patiënten. Alle cardiologen van het Anna Ziekenhuis zijn telefonisch snel bereikbaar.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.