Polikliniek cardiologie Geldrop

9498.jpg
St. Anna Logo

Bij de polikliniek cardiologie (hartziekten) van het Anna Ziekenhuis kunt u terecht voor onderzoek, advies en behandeling van hartklachten, zoals kortademigheid, vermoeidheid en benauwdheid. De meeste onderzoeken en behandelingen doen we op de polikliniek cardiologie. U kunt hierbij denken aan behandeling en begeleiding bij hartfalen en de behandeling van hartritmestoornissen. Voor onderzoek of behandeling op onze polikliniek heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist uit ons ziekenhuis nodig.  De polikliniek cardiologie heeft 2 specialistische spreekuren:

  • boezemfibrillatiepoli, voor behandeling en begeleiding van patiënten met hartritmestoornis;
  • hartfalenpoli, voor behandeling en begeleiding van patiënten met hartfalen;

Polikliniek cardiologie in het Anna Ziekenhuis

Op de poli cardiologie hechten wij veel waarde aan persoonlijke en betrokken zorg. Belangrijk daarbij vinden wij de patiënt - arts relatie. Daarom ziet u bij ieder bezoek uw eigen cardioloog en werkt uw cardioloog samen met een vast team van polimedewerksters. Zij ontvangen u op de poli, begeleiden u na het bezoek aan de arts en maken, indien nodig, een vervolgafspraak. Ook dragen zij zorg voor het contact met uw huisarts. Deze manier van werken en kleinschaligheid van het Anna Ziekenhuis is uniek en zorgt voor een grote mate van betrokkenheid tussen u en uw cardioloog en medewerksters van de polikliniek. Bovendien heeft uw cardioloog ook dagelijks overleg met zijn collega’s over onderzoek en behandeling van zijn patiënten. Alle cardiologen van het Anna Ziekenhuis zijn telefonisch snel bereikbaar.

BeterDichtbij

Als u onder behandeling bent bij de polikliniek cardiologie krijgt u een e-mail van BeterDichtbij. Met de BeterDichtbij app kunt u eenvoudig en veilig vragen stellen aan uw dokter of verpleegkundige. Bijvoorbeeld over uw afspraak, behandeling, klachten of therapie. Dit doet u via app-berichten, wanneer het u uitkomt. U krijgt altijd binnen drie werkdagen een reactie. Met de BeterDichtbij app kunt u ook beeldbellen met uw dokter of verpleegkundige. Dit kan alleen als u daarvoor een afspraak heeft.

Hebben wij uw juiste mobiele telefoonnummer?
Tijdens het aanzetten van uw account, krijgt u een sms met een code. Hiervoor hebben wij uw mobiele telefoonnummer nodig. U kunt via www.mijnanna.nl controleren of wij het goede nummer hebben. Zo weet u zeker dat u BeterDichtbij kunt gaan gebruiken. Log in, klik dan op ‘Mijn gegevens beheren’ en daarna op ‘Persoonsgegevens’.

Voor medische vragen: gebruik BeterDichtbij waar en wanneer u dat wilt. U kunt ook bellen naar de polikliniek van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 12:15 uur.

 

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.