Polikliniek chirurgie in Eindhoven

St. Anna Logo

Op de polikliniek chirurgie van het Anna Ziekenhuis in Eindhoven kom je voor een gesprek met jouw chirurg over een chirurgische ingreep (operatie). Voor dit gesprek heb je een verwijzing van jouw huisarts of een andere arts uit ons ziekenhuis nodig. Verder vinden op de polikliniek chirurgie operaties plaats, waarvoor we je niet in het ziekenhuis hoeven op te nemen. Op onze poliklinische operatiekamers kun je onder plaatselijke verdoving een (kleine) operatieve ingreep ondergaan, bijvoorbeeld aan aambeien, carpaal tunnelsyndroom, ingegroeide nagels, triggerfinger en een vetbult. Na de ingreep kun je weer naar huis.

 

Polikliniek chirurgie in het Anna Ziekenhuis

Op onze polikliniek chirurgie staan persoonlijke aandacht en korte toegangstijden hoog in het vaandel. Zo kun je meestal binnen een week bij ons terecht voor een afspraak en kun je bij ons ook op maandagavond tussen 18.00 tot 20.00 uur een afspraak maken. Bovendien streven we ernaar dat je altijd door dezelfde chirurg wordt behandeld. Bij binnenkomst op de polikliniek kun je je bij de balie melden, ook als je voor een poliklinische ingreep komt. Jouw chirurg komt je in de wachtkamer ophalen.

Stel je vraagWij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als je daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.