Polikliniek chirurgie in Geldrop

0086.jpg
St. Anna Logo

Op de polikliniek chirurgie van het Anna Ziekenhuis in Geldrop komt u voor een gesprek met uw chirurg over een chirurgische ingreep (operatie). Voor dit gesprek heeft u een verwijzing van uw huisarts of een andere arts uit ons ziekenhuis nodig. Verder vinden op de polikliniek chirurgie operaties plaats, waarvoor we u niet in het ziekenhuis hoeven op te nemen. Op onze poliklinische operatiekamers kunt u onder plaatselijke verdoving een (kleine) operatieve ingreep ondergaan, bijvoorbeeld aan aambeien, carpaal tunnelsyndroom, ingegroeide nagels, triggerfinger en een vetbult. Na de ingreep kunt u weer naar huis.

 

Polikliniek chirurgie in het Anna Ziekenhuis

Op onze polikliniek chirurgie staan persoonlijke aandacht en korte toegangstijden hoog in het vaandel. Zo kunt u meestal binnen een week bij ons terecht voor een afspraak en streven we ernaar dat u altijd door dezelfde chirurg wordt behandeld. Bij binnenkomst op de polikliniek kunt u zich bij de balie melden, ook als u voor een poliklinische ingreep komt. Uw chirurg komt u in de wachtkamer ophalen.

Tips van onze specialisten
ZKH-chirurgie-Ernst-Cancrinus.png

Ernst Cancrinus

chirurg

ZKH-chirurgie-Ernst-Cancrinus.png

Ernst Cancrinus

chirurg

Piet hoek

Piet Hoek

chirurg

Piet hoek

Piet Hoek

chirurg

Vragen noteren

Een goede voorbereiding op het gesprek met uw arts helpt. Noteer voor uw bezoek daarom uw vragen of opmerkingen en neem deze mee naar het gesprek.

Ernst CancrinusBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Iemand meenemen naar de afspraak

Neem gerust een familielid of een goede bekende mee naar uw afspraak. Iemand die op de hoogte is van uw situatie en die goed kan luisteren. Twee horen meer dan één.

Wilbert HaaghBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Overzicht van uw medicijnen

Neemt u altijd een actueel overzicht van uw medicijnen mee.

Ernst CancrinusBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Avondspreekuur

U kunt ook terecht op ons avondspreekuur op locatie Eindhoven elke maandag van 18.00 uur - 20.00 uur.

Piet HoekBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Patient Journey app

In de app 'Patient Journey' is informatie over chirurgische aandoeningen en behandelingen te vinden. Naast algemene informatie krijgt u stap voor stap belangrijke informatie over onder andere het onderzoek, de operatie en nazorg. Download de app Patient Journey via de App store of Play Store voor praktische informatie en handige video’s. Zoek vervolgens naar 'St. Anna ziekenhuis' en selecteer de gewenste behandeling.

Piet HoekBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.