Polikliniek diëtetiek Geldrop

9917.jpg
St. Anna Logo

Mag u door uw ziekte bepaald voedsel niet meer eten of moet u anders gaan eten? Of is het voor uw herstel beter als u wat kilo’s aankomt of juist afvalt? U kunt dan terecht op de polikliniek diëtetiek van het Anna Ziekenhuis. Hiervoor heeft u een verwijzing van uw behandelend arts nodig. Op de polikliniek diëtetiek maakt u een afspraak met een diëtist. Van de diëtist krijgt u advies over het aanpassen van uw eetgewoonten en begeleiding bij het uitvoeren van deze adviezen. Soms krijgt u voedingsadvies of een folder mee naar huis waarin uitgebreide voedingsadviezen staan die u thuis kunt nalezen.

 

Polikliniek diëtetiek in het Anna Ziekenhuis

Op de polikliniek diëtetiek geven wij voedings- en dieetadvies en begeleiding op maat. De diëtisten van op de polikliniek diëtetiek van het Anna Ziekenhuis geven voedings- en dieetadvies en begeleiding bij veel verschillende ziektebeelden. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met diabetes, kanker, longziekten en spijsverteringsproblemen. 

Tips van onze specialisten
_MG_9263-ZKH-Gerrie Stevens.png

Gerrie Stevens

diëtist

Onbedoeld afvallen

Valt u onbedoeld af, raadpleeg dan uw (huis)arts en laat u tijdig doorverwijzen naar een diëtist voor advies en begeleiding op maat.

Gerrie StevensBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.