Polikliniek functieafdeling in Geldrop

St. Anna Logo

Op de polikliniek van de functieafdeling van het Anna Ziekenhuis in Geldrop komt u voor diagnostisch functieonderzoek en soms behandeling. Met speciale onderzoeks- en meettechnieken onderzoeken we de werking van hart en bloedvaten, de organen van het spijsverteringskanaal en de longen. Functielaboranten voeren de onderzoeken uit, waar nodig samen met een medisch specialist. Voor functieonderzoek heeft u een verwijzing nodig van uw medisch specialist. Ook uw huisarts kan bepaalde onderzoeken aanvragen. De functieafdeling in Geldrop heeft ook 2 specialistische spreekuren.

  • Het verpleegkundig spreekuur MDL op de polikliniek maag-darm-leverziekten (MDL), voor uw voorbereiding op endoscopisch darmonderzoek.
  • De astma-COPD dienst op de polikliniek longgeneeskunde, voor opsporing van en begeleiding bij astma en COPD.

 

Polikliniek functieafdeling in het Anna Ziekenhuis

Op onze functieafdeling staat u centraal: u kunt bij ons patiëntgerichte zorg door deskundige professionals verwachten. Meestal krijgt u op korte termijn een afspraak. Voor enkele onderzoeken is een toegangstijd. In geval van spoed kan uw (huis)arts altijd direct contact met ons opnemen. Ons ziekenhuis heeft behalve in Geldrop een functieafdeling in Eindhoven. Op deze locatie kunt u terecht voor hart- en vaatfunctieonderzoek.

Tips van onze specialisten
_MG_2623-ZKH-Ronald Linskens.png

Ronald Linskens

MDL arts

_MG_5712-L.Verhaert-tip.png

Liese Verhaert

longarts

Actueel medicijnoverzicht meenemen

Neemt u altijd een actueel overzicht van uw medicijnen mee. U kunt deze opvragen bij uw apotheek.

Ronald LinskensBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Gebruik van bloedverdunners

Geeft u altijd voorafgaand aan het onderzoek door als u bloedverdunners gebruikt.

Arno TooriansBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Stoppen met medicatie

Het is belangrijk dat u voor het onderzoek altijd informeert of u voor het onderzoek met bepaalde medicatie moet stoppen.

Liese VerhaertBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.