Polikliniek fysiotherapie Geldrop

St. Anna Logo

Op de polikliniek fysiotherapie van het Anna Ziekenhuis kunt u terecht voor revalidatie of voor nabehandeling. Wij begeleiden en behandelen u bijvoorbeeld als u een ongeluk heeft gehad of als u een nieuwe knie of heup heeft gekregen. Daarnaast behandelen wij patiënten met verschillende klachten en aandoeningen, zoals schouderproblemen, kraakbeenproblemen, neurologische problemen, hyperventilatie, etalagebenen (claudicatio intermittens klachten) en kanker. Wij bieden op onze polikliniek verschillende vormen van fysiotherapie, waaronder ook manuele therapie, manuele lymfedrainage, longrevalidatie en kinderfysiotherapie.

 

Polikliniek fysiotherapie in het Anna Ziekenhuis

Op de polikliniek fysiotherapie in het Anna Ziekenhuis werken we volgens landelijke richtlijnen, actuele protocollen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Alle fysiotherapeuten die werken op de polikliniek zijn opgenomen in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit betekent dat onze fysiotherapeuten regelmatig deelnemen aan kwaliteitssystemen, na- en bijscholing en aan een klachtenregeling. Op onze polikliniek zijn wij gespecialiseerd in manuele therapie, kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie. Op de polikliniek in Geldrop is de beschikbaarheid beperkt. Voor een uitgebreid behandelpakket van (sport)fysiotherapie kunt u ook terecht bij Anna TopSupport in Eindhoven.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.