Polikliniek geriatrie Geldrop

St. Anna Logo

Op de polikliniek geriatrie van het Anna Ziekenhuis werken we samen met u aan het behoud en herstel van uw zelfstandigheid en kwaliteit van leven. Omdat er op oudere leeftijd vaak meerdere veranderingen spelen op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebeid, brengen we tijdens uw eerste bezoek aan de polikliniek uw klachten goed in kaart. U heeft dan ook een gesprek met de geriater, lichamelijk onderzoek en eventueel aanvullende testen. Het eerste bezoek aan onze polikliniek duurt ongeveer anderhalf uur. Op basis van de resultaten van de onderzoeken stelt de klinisch geriater een advies of behandelplan op. Dit doen we in overleg met u en uw vertrouwenspersoon. In dit behandelplan staan uw wensen voorop en houden we rekening met wat u aankan. Tijdens volgende bezoeken aan de polikliniek bekijken en bespreken we uw voortgang. Voor een eerste bezoek aan de polikliniek geriatrie heeft u een verwijzing nodig van uw (huis)arts of specialist ouderengeneeskunde. 

 

Polikliniek geriatrie in het Anna Ziekenhuis

In het Anna Ziekenhuis kijken we niet naar één probleem, maar naar de hele mens. Om dit goed te doen werken onze klinisch geriaters nauw samen met andere zorgverleners binnen en buiten ons ziekenhuis. Onze polikliniek is gemakkelijk bereikbaar voor advies en ondersteuning.  Als u dat wenst, kunnen onze geriaters bijvoorbeeld samen met u een afweging maken van de voordelen en risico’s bij operaties of andere behandelingen.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.