Polikliniek gynaecologie Eindhoven

9474.jpg
St. Anna Logo

Op de polikliniek gynaecologie van het Anna Ziekenhuis in Eindhoven komt u bij de gynaecoloog voor onderzoek en/of controle van klachten die samenhangen met de vrouwelijke geslachtsorganen. Ook bezoekt u onze polikliniek voor begeleiding en controle bij anticonceptie, een zwangerschap of voor onderzoek en behandeling bij een kinderwens en ongewenste kinderloosheid. Verder vindt op de polikliniek een aantal onderzoeken plaats, waarvoor we u niet in het ziekenhuis hoeven op te nemen. Voor (zeer) specialistisch onderzoek of voor gynaecologische ingrepen kunt u terecht op de polikliniek gynaecologie in Geldrop in het Anna Ziekenhuis. 

Polikliniek gynaecologie Eindhoven

Op onze polikliniek gynaecologie in Eindhoven kunt u kwalitatief uitstekende patiëntenzorg verwachten en een persoonlijke begeleiding. Wij hebben korte toegangstijden. Dat wil zeggen dat u na verwijzing door uw huisarts snel terecht kunt voor een eerste polikliniekbezoek bij een van onze gynaecologen. Tijdens uw zorgtraject (onderzoek, behandeling en nazorg) blijft u steeds bij dezelfde gynaecoloog onder controle. Uw arts is altijd exact op de hoogte van uw situatie. Op onze polikliniek gynaecologie kunt u zo nodig een van onze specialistische spreekuren bezoeken, waar u begeleiding krijgt bij de voorbereiding op een onderzoek of behandeling:

  • het echospreekuur, voor fertiliteitsonderzoek;
  • het echospreekuur voor echo's tijdens de zwangerschap;

Tips van onze specialisten
_MG_9810-ZKH-Ruben Engels.png

Ruben Engels

gynaecoloog

_MG_9810-ZKH-Ruben Engels.png

Ruben Engels

gynaecoloog

Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding op het gesprek met uw arts helpt. Noteer voor uw bezoek daarom uw vragen of opmerkingen en neem deze mee naar het gesprek.

Ruben EngelsBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Vergoedingen

Wilt u weten welke ziekenhuiskosten u vergoed krijgt? Raadpleeg dan eerst uw polisvoorwaarden en uw zorgverzekeraar of de kosten van uw behandeling worden vergoed.

Ruben EngelsBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.