Polikliniek interne geneeskunde Eindhoven

TPSPRT.0115.0550.jpg
St. Anna Logo

Als u in de regio Eindhoven woont, kan uw huisarts u met verschillende klachten doorverwijzen naar onze polikliniek interne geneeskunde in Eindhoven. U maakt een afspraak bij een internist. De internist bij wie u de afspraak heeft, luistert naar uw klachten en stelt mogelijke onderzoeken voor. Op de polikliniek locatie Eindhoven kunnen veel van de meest voorkomende onderzoeken bij interne geneeskunde worden uitgevoerd. Op deze locatie is een priklaboratorium gevestigd en een radiologie-afdeling met een MRI, een echokamer en een röntgenkamer. Hierdoor kunnen veel voorkomende onderzoeken zoals bloedonderzoek, röntgenonderzoek, echografie, en CT- of MRI-onderzoek worden uitgevoerd op onze locatie in Eindhoven. De resultaten van de onderzoeken krijgt uw internist van zijn collega-specialisten. De uitslag van de onderzoeken en de mogelijke behandeling bespreekt de internist met u op de polikliniek interne geneeskunde.

 

Polikliniek interne geneeskunde locatie Eindhoven

Als u in de buurt van Eindhoven woont, kunt u met een verwijzing van uw huisarts snel een afspraak maken op onze polikliniek locatie Genneper Parken. Hier kunt u terecht voor verschillende onderzoeken om uw diagnose vast te stellen. Deze onderzoeken vinden allemaal plaats op deze locatie in Eindhoven. Daarnaast vinden wij een persoonlijke benadering van onze patiënten belangrijk. U wordt daarom op de polikliniek altijd gezien door uw eigen behandelend arts.

 

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.