Polikliniek interne geneeskunde Geldrop

9101.jpg
St. Anna Logo

Uw huisarts kan u met verschillende klachten doorverwijzen naar de polikliniek interne geneeskunde van het Anna Ziekenhuis locatie Geldrop. U maakt dan een afspraak bij een internist. De internist bij wie u de afspraak heeft, luistert naar uw klachten en stelt mogelijke onderzoeken voor. Veel voorkomende onderzoeken bij interne geneeskunde zijn bloedonderzoek, urineonderzoek, röntgenonderzoek, echografie en CT- of MRI-onderzoek. Het uitvoeren van deze onderzoeken gebeurt vaak op een andere polikliniek dan interne geneeskunde. Voor bloedonderzoek gaat u bijvoorbeeld naar het priklaboratorium en CT- of MRI-onderzoek gebeurt bij radiologie. Uw internist krijgt de resultaten van de onderzoeken van zijn collega’s. De uitslag van de onderzoeken en de mogelijke behandeling bespreekt de internist met u op de polikliniek interne geneeskunde. Het specialisme interne geneeskunde in het St. Anna heeft ook twee gespecialiseerde poliklinieken:

 

Polikliniek interne geneeskunde locatie Geldrop

Als u door uw huisarts bent doorverwezen naar een internist, kunt u snel een afspraak maken op de polikliniek in Geldrop. Op de polikliniek interne geneeskunde locatie Geldrop kunt u terecht voor alle onderzoeken die nodig zijn om uw diagnose vast te stellen. Wij streven ernaar dat verschillende onderzoeken optimaal voor u worden ingepland. Daarnaast vinden wij een persoonlijke benadering van onze patiënten belangrijk. U wordt daarom op de polikliniek altijd gezien door uw eigen behandelend arts.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.