Polikliniek kaakchirurgie (CBT) Geldrop

9893.jpg
St. Anna Logo

Op de polikliniek kaakchirurgie van het Anna Ziekenhuis in Geldrop komt u voor onderzoek en behandeling aan uw mond, kaak of aangezicht. Hiervoor heeft u een verwijzing van uw huisarts, tandarts of arts uit ons ziekenhuis nodig. Verder vinden er operaties plaats, waarvoor we u niet in het ziekenhuis hoeven op te nemen. Op onze poliklinische operatiekamers kunt u onder plaatselijke verdoving een (kleine) operatieve ingreep ondergaan. Zo kunnen we een verstandskies of wortelrest verwijderen of een tand implantaat plaatsen. 

 

Polikliniek kaakchirurgie in het Anna Ziekenhuis

Onze chirurgen bieden kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg voor mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Wij hebben korte wachttijden waardoor u snel terecht kunt. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Onze artsen zijn opgeleid tot mond- kaak- en aangezichtschirurgen en tandarts en hebben zich bovendien gespecialiseerd in meerdere aandachtsgebieden binnen het specialisme kaakchirurgie. Hierdoor kunnen zij de volle breedte van het vakgebied uitoefenen. Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) is ook onderdeel van de polikliniek kaakchirurgie. In het CBT kunt u terecht als een behandeling in de algemene tandartspraktijk niet (goed) mogelijk is of specifieke expertise nodig is.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.