Polikliniek keel-neus-oorheelkunde (KNO) Geldrop

St. Anna Logo

Wanneer jij (of jouw kind) klachten hebt aan de keel, neus, oren of in het hoofdhalsgebied kom je voor onderzoek en/of behandeling naar de polikliniek KNO in Geldrop. Bijvoorbeeld bij chronische verkoudheid, neus- en neusbijholtenproblemen, allergie, gehoorvermindering, oor- of keelontstekingen, stemstoornissen, heesheid, slikproblemen of een gezwel (tumor). Voor een eerste afspraak bij de KNO-arts heb je een verwijzing nodig van jouw huisarts of specialist. Op de polikliniek KNO houden de KNO-artsen algemeen spreekuur voor volwassenen en kinderen van alle leeftijdscategorieën. Daarnaast hebben we spreekuren die gericht zijn op specifieke klachten, zoals het duizeligheidsspreekuur en het tinnitusspreekuur (onderzoek en behandeling van oorsuizen). Onze KNO-artsen nemen ook deel aan het gecombineerde OSAS-spreekuur bij het slaapcentrum van het Anna Ziekenhuis. Dit spreekuur is gericht op onderzoek en behandeling van slaapstoornissen, zoals het obstructief slaapapneu syndroom (OSAS).

 

Polikliniek KNO (keel-neus-oorheelkunde) in het Anna Ziekenhuis

Op onze polikliniek KNO in Geldrop kun je een persoonlijke benadering verwachten en kindgerichte zorg voor jouw kind. Met een verwijzing van jouw huisarts of specialist heb je op korte termijn een afspraak op het spreekuur bij een van onze KNO-artsen. Tijdens je eerste polikliniekbezoek bespreek je je klachten. Daarna onderzoekt de KNO-arts meestal jouw hoofdhalsgebied. Eventueel krijg je afspraken voor aanvullend onderzoek. Je kunt aan jouw arts of aan onze polikliniekassistenten en/of verpleegkundigen altijd om uitleg vragen als je iets niet begrijpt of extra informatie wilt. Tijdens een volgende afspraak bespreek je met jouw arts de resultaten van vervolgonderzoek. Je krijgt informatie over mogelijke behandeling(en) van jouw aandoening en hoe de verdere behandeling zal verlopen. Op de polikliniek KNO van het Anna Ziekenhuis vinden wij persoonlijke zorg belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de kwaliteit van onze zorg ten goede komt. Daarom streven wij ernaar dat je een 'vaste' KNO-arts hebt. Je blijft dus onder behandeling en controle bij de KNO-arts die je tijdens jouw eerste polikliniekbezoek gesproken hebt.

 

Stel je vraagWij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als je daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.