Polikliniek kindergeneeskunde Geldrop

9880.jpg
St. Anna Logo

Als uw kind gezondheidsklachten, een aandoening of ontwikkelingsstoornissen heeft, kan uw kind op de polikliniek kindergeneeskunde in Geldrop terecht voor onderzoek en behandeling. Deze polikliniek is bedoeld voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Voor een eerste afspraak heeft uw kind een verwijzing nodig van uw huisarts. Op de polikliniek kindergeneeskunde houden de kinderartsen algemeen spreekuur voor kinderen met allerlei klachten en aandoeningen. Daarnaast hebben we 6 speciale spreekuren die elk gericht zijn op één gezondheidsprobleem. U kunt zo nodig met uw kind de volgende bijzondere spreekuren bezoeken: de hoofdpijnpoli, de astmapoli, de AD(H)D poli, ‘kinderen in beweging’ (voor kinderen met overgewicht), de diabetespoli en de plas- en poeppoli.

 

Polikliniek kindergeneeskunde in het Anna Ziekenhuis

Bij onze polikliniek kindergeneeskunde in Geldrop kunt u een kindgerichte zorg voor uw kind en als ouder(s) een persoonlijke benadering verwachten. Met een verwijzing van uw huisarts kunt u op korte termijn terecht bij de kinderarts. U kunt via de polikliniek ook direct een afspraak maken voor een specifiek spreekuur. Tijdens uw polikliniekbezoek bespreekt u (zo mogelijk met uw kind) en de kinderarts de gezondheidsklachten van uw kind. Daarna doet de arts bij uw kind meestal een lichamelijk onderzoek. Eventueel krijgt u afspraken voor aanvullend onderzoek. Tijdens een bezoek op een speciaal spreekuur ontmoet uw kind na de kinderarts beurtelings meestal nog enkele andere deskundigen. Bijvoorbeeld een gespecialiseerde verpleegkundige, de psycholoog, urotherapeut, kinderfysiotherapeut, diëtist, of een pedagogisch medewerker. Dankzij dit traject, een zogenaamde carrousel, hoeft u met uw kind niet onnodig vaak naar het ziekenhuis te komen. Tijdens een vervolgafspraak krijgt u van de kinderarts de uitslag van alle onderzoeken, eventueel een diagnose en een behandeladvies. Dat kan een multidisciplinair zorgprogramma zijn. Uw kind blijft bij dezelfde kinderarts onder behandeling. Daarnaast kunnen bij de zorg voor uw kind meerdere behandelaars betrokken zijn.

Tips van onze specialisten
_MG_7668-Miranda Beeren-tip.png

Miranda Beeren

kinderarts

Vragenlijsten invullen

Wanneer u voor uw afspraak van ons een vragenlijst heeft ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om deze ingevuld mee te nemen naar uw afspraak.

Miranda BeerenBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.